Eazie
Eazie franchise formule

franchisen bij Eazie

Ondernemer worden? eazie zoekt franchisenemers

eazie is het verse en gezondere food concept voor heerlijke wokmaaltijden, frisse salades, verse wraps, smakelijke smoothies en meer. De formule ligt op gemakkelijk bereikbare locaties, waardoor men tussen alle drukte door even tot rust kan komen in de trendy omgeving, of de maaltijd mee kan nemen naar werk of huis.

header eazie

Over eazie

eazie is het verse en gezondere food concept voor heerlijke wokmaaltijden, frisse salades, verse wraps, smakelijke smoothies en meer.  eazie ligt op gemakkelijk bereikbare locaties, waardoor men tussen alle drukte door even tot rust kan komen in de trendy omgeving, of de maaltijd mee kan nemen naar werk of huis.

Alles bij eazie draait om vers en een bewuste, individuele keuze. Bovendien is de formule transparant. In de bar vol groentes wijzen de gasten aan wat ze lekker vinden. Gasten kunnen hun maaltijd samenstellen naar eigen wens. Binnen enkele minuten bereidt de formule live het gerecht van pure en verse producten. Met ruim 600 combinaties is er voor ieder wat wils. Het eten is vers, snel en gezond, draagt bij aan een bewustere en gezondere samenleving.azie gaat voor kwaliteit en werkt met dagverse producten en ingrediënten. De wokmaaltijden worden à la minute bereid met ingrediënten die dezelfde dag zijn geleverd. Daarnaast werkt eazie vooral met echte ondernemers, om te zorgen dat alles in de vestigingen tot in de puntjes is verzorgd.

Geschiedenis

De eazie franchise is in 2004 opgericht door de broers Shunli en Shengli Huang, met als voornaamste reden dat er geen goed gezond alternatief was voor fastfood. Shunli: “We wilden een concept ontwikkelen waarbij mensen tegen dezelfde prijs en met dezelfde snelheid een lekkere, gezondere fastfoodmaaltijd konden bestellen. Bovendien wilden we een gezellige sfeer neerzetten waarin je gezellig met vrienden kan eten of lekker alleen tot rust komt met een leuk tijdschrift. Dit was het begin van de formule.”

Life is eazie, ook voor franchise!

Als franchisenemer werk je met dagverse, gezondere
producten. Franchisenemers van de formule kunnen rekenen
op een full service dienstenpakket van franchisegever. Voor,
tijdens en na de start van hun franchisevestiging staat het
franchiseteam eazie met raad en daad ter zijde.

VestigingenEAZIE1

Inmiddels zijn er zestien vestigingen in de steden
Amsterdam, Utrecht, Dordrecht, Den Haag, Scheveningen, Leiden, Delft, Zoetermeer,  Zaandam en Rotterdam én is de formule op de tweede plaats geëindigd als beste fastfoodrestaurant van Nederland. De restaurants liggen op drukke en goed bereikbare locaties. De organisatie werkt voornamelijk op franchisebasis, waarbij een groep gedreven, enthousiaste en bewuste franchisenemers het life is eazie-gevoel uitdraagt.

Franchisenemers van de formule kunnen rekenen op een full service dienstenpakket van franchisegever. Voor, tijdens en na de start van hun franchisevestiging staat het franchiseteam hen met raad en daad ter zijde.

Zit jij ook vol ondernemersambitie en wil je met het fresh en healthy concept van eazie jouw lokale markt veroveren? Zet dan nu de eerste stap en vraag het franchisepakket van eazie aan!

Eazie

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Eazie franchise informatie

Activiteit:

eazie is het verse en gezondere foodconcept voor heerlijke wokmaaltijden, salades, fresh wraps, smoothies en meer. Met de snelle en leuke service is eazie het ideale restaurant om snel een maaltijd te halen of om even rustig bij te komen in een trendy omgeving.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds:2004
Entreegeld:€ 10.000
Jaarlijkse franchisefee: 5% van de omzet excl BTW, 3% marketingfee
Totale investering:€ 260.000 – € 300.000
Benodigd eigen vermogen:Circa 25% van de totale investering
Gemiddelde omzet pv:€ 650.000
Type samenwerking:Hard Franchise
Lid nfv:Ja
Omschrijving training:Stage bij reeds bestaande vestiging
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:Vanaf 130 m²
Locatie omschrijving:A1 / A2 locaties
Verzorgingsgebied:Vanaf 80.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Eazie

Aantal vestigingen

2015:
2 eigen en 7 zelfstandig
2016:
2 eigen en 12 zelfstandig
2017:
2 eigen en 14 zelfstandig
Buitenland:
-

Eazie Twitter

 • eazieNL @tommywinia Hi Tom, Dat ziet er niet goed uit! Gaag willen we je weer helemaal happy eazie fan maken. Gratis maaltijd als goedmaker?
  23-01-2017 16:10 · reply · retweet · favorite
 • eazieNL @tommywinia @thuisbezorgd @eazieNL
  23-01-2017 10:19 · reply · retweet · favorite
 • eazieNL @Peetz0r Excuses voor de mega late reactie, we hebben iets te lang van de vakantie genoten :D!
  16-09-2016 12:10 · reply · retweet · favorite
 • eazieNL @reichel0110 Het is helaas geen schepijs. Jammer dat jullie teleurgesteld zijn in de hoeveelheid, hopelijk heeft het wel goed gesmaakt!
  16-09-2016 12:09 · reply · retweet · favorite
 • eazieNL @Niekdb gelukkig zijn de sauzen al zo smaakvol, dat de sojasaus niet nodig is ;). Bedankt voor je tips, hier gaan we zeker naar kijken!
  16-09-2016 12:06 · reply · retweet · favorite
 • eazieNL RT @Peetz0r: En de hoofdprijs voor beste bezorgtoko van het jaar gaat naar... is het @dominospizzanl? Of toch het @TacoMundo? Nee, het is @…
  16-09-2016 10:30 · reply · retweet · favorite
Meer tweets...

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Eazie

Vragen? Bel ons! 055-8200 226