Pannenkoe
Pannenkoe franchise formule

franchisen bij Pannenkoe

header-pannenkoe-franchise

Pannenkoe is op zoek naar enthousiaste franchisenemers!

Hoe het allemaal begon…

De oudste Pannenkoe is gevestigd in Bleiswijk en is in 2010 geopend. Het concept, bedacht en uitgewerkt door de drie eigenaren, sloeg aan en drie maanden later opende de tweede vestiging haar deuren in Krimpen aan den IJssel. De daaropvolgende jaren is de Pannenkoe blijven vernieuwen en ontwikkelen. Sinds 2013 kunnen gasten ook genieten van heerlijke pannenkoeken in Berkel en Rodenrijs en Leidschendam. Begin 2015 is Pannenkoe Gouda geopend. In april 2016 heeft Pannenkoe Spijkenisse haar deuren geopend waardoor de teller alweer op zes vestigingen staat!

Alle zes de vestigingen hebben hun eigen karakter, maar het ‘Pannenkoegevoel’ is overal aanwezig! De vestiging in Leidschendam is sinds augustus 2014 de eerste vestiging die gerund wordt door twee actieve franchisenemers.

Waarom Pannenkoe uniek is…

Pannenkoe is in “Pannenkoekenhuisland” een pionier in het neerzetten van een totaalbeleving voor jong en oud. Het idee van een kinderrestaurant is bij ons wel aanwezig, maar voert niet de boventoon. Het is meer dan dat. De totaalbeleving die de formule de gasten mee weet te geven, door middel van een persoonlijke benadering, ambachtelijke gerechten en net dat beetje extra, maakt dat Pannenkoe de afgelopen 5 jaar gegroeid is naar 6 vestigingen!

In alle aspecten van ons concept is het thema koe duidelijk terug te vinden. Van de “Koetoetjes” en “Doekoes” voor de kinderen tot één van onze overheerlijke desserts voor twee, genaamd “Koepido”.

Pannenkoe als franchisegever…

Om dit succes voort te kunnen zetten, heeft de formule gekozen om op zoek te gaan naar zelfstandig ondernemers die franchisenemer willen worden. Hierin staat de samenwerking tussen de zelfstandig ondernemer en de Pannenkoe centraal. Wij willen er samen met de franchisenemers een nog groter succes van maken. Zo hebben de franchisenemers in Leidschendam er recentelijk voor gezorgd dat alle vestigingen de stokbroodjes met kruidenboter op een andere wijze en met ander brood serveren!

“De Pannenkoe geeft ons echt de mogelijkheid om binnen de lijnen van de Pannenkoe onze vrije ondernemersgeest te ontplooien. Zo gaan wij vanaf aanstaande zomer een broodje van de maand op de kaart zetten die in geen enkele andere vestiging te bestellen is!” aldus Michael van Pannenkoe Leidschendam. “Wij hebben dit broodje uiteraard zelf bedacht!” voegt Arjan, compagnon van Michael, hieraan toe.

Enthousiast geworden?

Indien u besluit om de samenwerking aan te gaan met ons dan gaan wij samen met u op zoek naar een geschikte locatie. Daarnaast helpen we u met het opstarten van de vestiging. Dit doen wij onder andere door een passend marketingplan op te stellen, trainingen te geven en de vestiging op de juist wijze in te richten.

Heeft u al een geschikte locatie? Dan gaan wij samen met u kijken of deze locatie inderdaad geschikt is voor een Pannenkoe vestiging.

Waar wil de formule zich vestigen?

We willen uiteindelijk uitbreiden door heel Nederland. In de aankomende paar jaar focussen wij ons echter op de regio Zuid-Holland, om ons merk hier nog sterker te laten worden. De huidige locaties variëren in grootte van 125m2 – 500m2 .

Wij werken nauw samen met experts bij het zoeken naar geschikte locaties en weten op deze manier altijd mooie locaties te bemachtigen. Vanaf het moment dat er een geschikte locatie is gevonden, beginnen er gelijktijdig een aantal processen. Allereerst wordt de locatie omgebouwd naar de specifieke Pannenkoe inrichting. Daarnaast moeten zowel de franchisenemers als het toekomstige personeel klaargestoomd worden voor de taken die in het verschiet liggen. Door in verschillende bestaande vestigingen mee te draaien worden de franchisenemers en zijn medewerkers volledig klaargestoomd voor de opening.

Uiteraard stopt onze begeleiding niet op het moment dat de vestiging haar deuren opent. Vanaf dat punt ondersteunen wij u op het gebied van inkoop, productontwikkeling, marketing, trainingen, bedrijfsbegeleiding en distributie.

Pannenkoe - logo

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Pannenkoe franchise informatie

Activiteit:

Ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Alle vestigingen hebben hun eigen karakter opgebouwd rond het thema ‘koe’, het ‘Pannenkoegevoel’ is overal aanwezig.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:2013
Entreegeld:€ 12.500
Jaarlijkse franchisefee: 6% van de omzet
Totale investering:Afhankelijk van de oppervlakte tussen € 125.000 en € 250.000
Benodigd eigen vermogen:Afhankelijk van de oppervlakte tussen € 37.500 en € 75.000
Gemiddelde omzet pv:Afhankelijk van de oppervlakte van de vestiging, van € 300.000 tot € 600.000
Type samenwerking:Hard Franchise
Omschrijving training:Maximaal 2 maanden interne training in het runnen van je eigen vestiging
Hoe is de inkoop geregeld:Website door franchisegever, deel van de inrichting en gedeelte van de ingrediënten
Verkoop oppervlakte:200 - 400 m²
Locatie omschrijving:Zichtlocatie aan de rand van een stad of dorp met parkeergelegenheid
Verzorgingsgebied:Exclusief gebied met ten minste 25.000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

franchise vestigingen van Pannenkoe

Aantal vestigingen

2015:
3 eigen
2016:
5 eigen en 1 zelfstandig
2017:
5 eigen en 1 zelfstandig
Buitenland:
-

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Pannenkoe Twitter

Meer tweets...

Youtube video's


 

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


97x325_franchise_invest_inter_2017

seasons-artclass-banner

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Pannenkoe

Vragen? Bel ons! 055-8200 226