Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sebastiaan de Jong nieuwe CEO voor Douglas Nederland en België

Vanuit Düsseldorf heeft de DOUGLAS Group een wijziging aangekondigd voor hun organisatie in Nederland en België. Willem Duthler, die meer dan 25 jaar een sleutelrol heeft gespeeld binnen DOUGLAS, zal per 9 september 2024 zijn functie neerleggen vanwege persoonlijke redenen. Hij wordt opgevolgd door Sebastiaan de Jong, die de rol van CEO voor Nederland en België op zich zal nemen.

Ervaren Leiderschap voor Verdere Groei

Sebastiaan de Jong brengt een schat aan ervaring mee naar de DOUGLAS Group, met meer dan 25 jaar in diverse internationale managementposities bij onder andere Etos, Ahold en Intergamma Benelux. Zijn uitgebreide achtergrond in retail en zijn bewezen staat van dienst in het strategisch stimuleren van groei en innovatie, maken hem de ideale kandidaat om de positie van DOUGLAS als toonaangevende premium beauty bestemming in Nederland en België verder te versterken. De Jong start op 12 augustus 2024, zodat er een soepele overgang kan plaatsvinden voordat hij de leiding officieel overneemt in september.

Sander van der Laan, CEO van de DOUGLAS Group, sprak zijn vertrouwen uit in de nieuwe aanstelling: “Ik ben zeer verheugd dat we Sebastiaan voor deze positie hebben kunnen aantrekken. Zijn expertise in het Europese retail landschap, gecombineerd met zijn inclusieve leiderschapsstijl en vermogen om sterke teams te creëren, zullen essentieel zijn voor het tot leven brengen van onze strategie ‘Let it Bloom’ in Nederland en België. We kijken uit naar onze toekomstige samenwerking en wensen Sebastiaan een geweldige start bij de DOUGLAS Group.”

Een eerbetoon aan Willem Duthler

Willem Duthler, die in 1998 bij DOUGLAS begon als Commercieel Manager en uiteindelijk CEO voor Nederland werd in 2005, heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. Onder zijn leiderschap heeft DOUGLAS significante mijlpalen bereikt, waaronder een uitgebreide marktuitbreiding in Nederland en een veelbelovende groeitraject in België.

“We willen Willem bedanken voor zijn voortdurende bijdrage aan de groei van ons bedrijf – niet alleen in Nederland en België, maar ook daarbuiten,” aldus Sander van der Laan. “Willem heeft een sterk team opgebouwd dat door zijn ervaring verder werd versterkt. Hij is een onschatbare leider geweest, met visie en toewijding gedurende de afgelopen 26 jaar. Ik heb echt genoten van onze samenwerking en we wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe levensfase.”

 

×