Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Veld Koeltechniek: trusted advisor voor jouw business

Veld is dé leverancier van temperatuur met een unieke propositie. Door de 5 businessunits (Foodservice, Retail, Groothandel, Industrie en Service) hebben zij veel expertise in huis en bedienen zij uiteenlopende marktsegmenten. Hierdoor kan Veld de klant volledig ontzorgen. Het motto: betrouwbare en duurzame oplossingen bieden die bij de klant passen. Dit gaat gepaard met uitmuntende service, wat resulteert in een zo laag mogelijke downtime van de installatie. Om het laatste te kunnen waarborgen, worden deze 24/7 in een meldkamer gemonitord.

Businessunit ‘Foodservice’ sluit deal met grote fastfoodketen 

Foodservice richt zich niet enkel op de ‘Shop-to-go omgeving’; ook een fastfoodketen gigant gaat de samenwerking met hen aan. De markt verandert continu, een daar stelt Veld zich flexibel in op. Zij lopen voor op het gebied van natuurlijke koudemiddelen en innovatieve koeloplossingen. Iets dat voor veel relaties een doorslaggevende reden is om de samenwerking aan te gaan.

Uitbreiding van segmenten

‘Onze corebusiness was jarenlang het inrichten en onderhouden van tank-shops en kiosken, maar we kunnen zo veel meer. Door onze kennis en diverse klantenkring, willen we het allemaal wat breder trekken. Hoe mooi dat we hierdoor nu in de afrondende fase met een grote fastfoodketen zitten. Een groot gedeelte van hun restaurants zijn franchisers. Zo’n franchise concept is een goed onderbouwd bedrijfsmodel met een grote kans op slagen. Helemaal als je je bij een groot concern als deze aansluit; dan is het vertrouwen in het merk al opgebouwd. Door het gebruik van slimme data heb je aan ons een partner die jou maximale bedrijfszekerheid biedt!’, vertelt ons Marco Steins, Accountmanager bij Veld

×