Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ontdek Het Overnameplein op De Nationale Franchise Beurs

03 september 2024

Heb jij er weleens aan gedacht om een bestaand bedrijf over te nemen? Je stapt in een rijdende trein en je maakt vanaf dag 1 omzet. Ook weet je hoe de vestiging het tot nog toe heeft gedaan dus je kunt de risico’s veel beter inschatten dan bij een geheel nieuwe vestiging.

Op De Nationale Franchise Beurs van 11 en 12 oktober a.s. bevindt zich Het Overnameplein. Hier worden meer dan 100 ter overname beschikbare vestigingen getoond uit alle branches verspreid over heel Nederland.

UNIEKE KANSEN OP HET OVERNAMEPLEIN

Op Het Overnameplein hebben bezoekers de gelegenheid op een laagdrempelige manier meer dan 100 overnamekansen verkennen. Dit zijn mogelijkheden waarbij bestaande franchisenemers op zoek zijn naar een opvolger voor hun draaiende vestiging. Op Het Overnameplein staan de overnamespecialisten van Bedrijventekoop.nl klaar om je te adviseren en mogelijke vragen te beantwoorden. Monique Denis van Bedrijventekoop.nl: “Of je nu al ruime ervaring hebt als ondernemer of nieuw bent in de wereld van ondernemerschap, wij staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van het ondernemerschap kunnen wij jou als geen ander begeleiden bij het vinden van een geschikte onderneming.”

EEN BESTAAND BEDRIJF OVERNEMEN

Het overnemen van een bestaande franchise heeft als voordeel dat de onderneming al draait en dat je op een rijdende trein springt. Het bedrijf heeft al omzet, klanten, naamsbekendheid en een gevestigde reputatie. Met het aantoonbare verleden van een bestaand bedrijf kun je al redelijk nauwkeurig inschatten wat de kosten zullen zijn en welke inkomsten je kunt verwachten. Je kunt dus een behoorlijk goed beeld krijgen van de winstgevendheid van de onderneming.

SEMINAR BEDRIJVENTEKOOP.NL EN DE PIZZABAKKERS

Op zaterdag 11 oktober a.s. om 11.30 uur verzorgt Bedrijventekoop.nl in samenwerking met de franchiseformule De Pizzabakkers een seminar over wat er allemaal komt kijken bij de overname van een franchisevestiging. Het seminar wordt heel praktisch ingestoken door een verkoop van een vestiging van De Pizzabakkers centraal te stellen.

GRATIS PERSOONLIJK ADVIES EN TOEGANGSKAARTEN

Heeft een vestiging jouw interesse gewekt? Dan kun je direct vrijblijvend advies krijgen over zaken als financiering, wet- en regelgeving en de keuze voor een rechtsvorm. Kortom, op De Nationale Franchise Beurs vind je alle informatie en persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om jouw ondernemersdroom werkelijkheid te maken.

Vraag nu je toegangskaarten aan en ontdek de grootste ondernemingskansen op Het Overnameplein!

Gratis kaarten

×