Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Big Bread Kitchen groeit en viert opening van 4 nieuwe vestigingen

De populaire Fast Casual formule Big Bread Kitchen blijft groeien met de opening van 4 nieuwe vestigingen in Wezep, Lienden, Puttershoek en Schijndel. Deze uitbreiding sluit aan bij de ambitie van het bedrijf om een steeds groter deel van Nederland kennis te laten maken met hun uitgebreide menu van smakelijke snacks en maaltijden.

De vestigingen Schijndel en Lienden zijn strategisch gekozen om nieuwe gasten te trekken in landelijke gebieden. Beide locaties bieden een plek waar mensen kunnen afhalen, ter plaatse kunnen eten of hun bestelling kunnen laten bezorgen. De Wezep-locatie biedt niet alleen standaard gerechten aan, maar heeft ook speciale lokale varianten op het menu staan, geïnspireerd door de smaken van de regio.

In Puttershoek is de nieuwe vestiging ook met enthousiasme ontvangen. Het filiaal heeft, net als andere nieuwe vestigingen, al snel een vaste klantenkring opgebouwd. Deze locatie is modern en biedt een warme sfeer waar zowel gezinnen als vrienden kunnen komen om te genieten van een ontspannen maaltijd.

Big Bread Kitchen heeft zichzelf de afgelopen jaren stevig in de markt gezet met hun onderscheidende aanbod en gastgerichte service. De nieuwe locaties zullen naar verwachting bijdragen aan de groei van het merk en de loyaliteit van hun gasten versterken.

Ze willen hun aanwezigheid in kleinere steden en dorpen vergroten en zo een breder publiek aanspreken. Met deze nieuwe openingen komt Big Bread Kitchen steeds dichter bij hun doel om in heel Nederland aanwezig te zijn.

Ontvang gratis meer informatie over BB Kitchen

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

BB Kitchen

×