Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd
Speel video af
Bekijk foto
Maak favoriet Verwijder favoriet

Franchisen bij Gangnam Chicken

Gangnam Chicken franchise: Juicy chicken, crunchy bite, fantastic flavors

Wat maakt Gangnam Chicken franchise zo uniek? Het geheim zit in de sappige, malse kip en de knapperige, krokante korst. Elke hap is een smaakexplosie, gecombineerd met onze kenmerkende zoete, hartige of pittige saus.

Sinds de opening van het eerste Gangnam Chicken restaurant in Amsterdam in 2019, zijn de enthousiaste recensies en awards niet meer gestopt. De bestellingen gingen van 30 per dag naar 30 per uur. Nu, met drie succesvolle vestigingen in Amsterdam en Den Haag, ontvangen we maandelijks meer dan 15.000 bestellingen, honderden positieve recensies en scoren we een indrukwekkende 4.8 op Uber Eats. 60% van onze klanten blijft terugkomen. Gangnam Chicken franchise is klaar om uit te breiden naar de rest van Nederland. Word jij onze volgende franchisenemer?

De Gangnam Chicken franchise formule

Met Gangnam Chicken franchise krijg je toegang tot een beproefd concept dat fans trekt uit verschillende doelgroepen, waaronder liefhebbers van high-quality street food, expats, de Koreaanse gemeenschap, halal-eters, buurtgenoten en bedrijven op zoek naar een snelle lunch of borrelsnack.

Als franchisenemer bieden wij volledige ondersteuning om jouw filiaal succesvol te laten groeien. Van het opstarten tot het draaiend houden van je locatie – we ontzorgen je volledig. De Gangnam Chicken franchise formule biedt 24/7 professionele marketingondersteuning, zodat je altijd in de schijnwerpers staat. Profiteer van schaalvoordelen bij inkoop en bedrijfsvoering. Na 5 jaar ervaring weten we precies hoe we de keuken, logistiek en serviceprocessen het efficiëntst laten verlopen. Deze kennis delen we in uitgebreide trainingen voor jou en je team.

Gangnam Chicken franchise: jouw kans

Ben jij een ambitieuze ondernemer met ervaring in de food- en horecasector? Wil je investeren in een bewezen concept met hoog rendement? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe je onderdeel kunt worden van de groeiende Gangnam Chicken franchise formule!

 

                                                                                                                                               

Ontvang gratis meer informatie over Gangnam Chicken

Meer informatie over franchisen bij

Gangnam Chicken

×