Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bak je eigen succes bij Bakker Bart

Op 9 september opende Niek Westerhof de deuren van zijn eigen Bakker Bart-winkel in Lochem. Voor Niek is dit een droom die uitkomt, na jaren van hard werken in de horeca. Zijn ambitie heeft geleid tot een belangrijke nieuwe stap: het worden van franchisenemer bij een van de meest herkenbare bakkerijketens van Nederland.

Met zes jaar ervaring in de horeca, waarvan twee jaar als vestigingsmanager van een pizzeria, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Niek besloot zich aan te sluiten bij Bakker Bart, een franchiseformule die bekend staat om haar breed assortiment en ruimte voor lokale invulling. “Wat mij het meest aanspreekt in de formule, is dat Bakker Bart een breed assortiment heeft, waar je als ondernemer zelf invloed op kunt uitoefenen. Bijvoorbeeld door streekproducten toe te voegen,” aldus Niek. Met zijn team gaf hij de winkel een frisse look, klaar om de inwoners van Lochem te verwelkomen met de heerlijkste broodjes en lekkernijen.

Waarom kiezen voor een franchise bij Bakker Bart?

Bakker Bart biedt franchisenemers niet alleen een bewezen succesformule, maar ook de mogelijkheid om het aanbod te personaliseren. Daarnaast biedt Bakker Bart uitgebreide ondersteuning op gebieden zoals marketing en inkoop, zodat franchisenemers zich kunnen focussen op wat écht belangrijk is: ondernemen en klanten tevreden houden. Elke klant die met een glimlach de winkel verlaat, geeft Niek naar eigen zeggen de meeste voldoening.

Ben je zelf op zoek naar een kans om als franchisenemer aan de slag te gaan? Dan is Bakker Bart zeker het overwegen waard. De franchiseformule combineert bewezen succes met voldoende ruimte voor eigen ondernemerschap, wat het een interessante optie maakt voor ambitieuze ondernemers die willen groeien.

Kom naar de informatieavonden en ontdek jouw kansen

Benieuwd naar wat franchise bij Bakker Bart voor jou kan betekenen? In oktober organiseert Bakker Bart verschillende informatieavonden. Deze sessies bieden geïnteresseerden de kans om succesvolle franchisenemers te ontmoeten en meer te leren over wat er komt kijken bij het runnen van een eigen Bakker Bart-vestiging. Tijdens deze avonden delen experts waardevolle inzichten over het ondernemerschap binnen de franchiseformule en krijg je een kijkje achter de schermen.

De data voor de informatieavonden zijn:

  • Maandag 7 oktober – Almere
  • Woensdag 16 oktober – Zaltbommel
  • Dinsdag 22 oktober – Oosterhout

Voor meer informatie en het inschrijfformulier, ga naar onze website: Informatieavond – Werken bij Bakker Bart

Ontvang gratis meer informatie over Bakker Bart

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bakker Bart

×