Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise informatieavond met baristaworkshop

Wil je meer weten of het franchiserecept van Bagels & Beans? Of ben je benieuwd hoe het voelt achter de espressomachine? Kom sfeer (en koffie) proeven tijdens de Bagels & Beans Franchise informatieavond mét baristaworkshop op woensdag 25 september.

Het najaar staat bij Bagels & Beans in het teken van ‘doen’. De ondernemers die dit najaar hun nieuwe vestigingen openen, worden klaargestoomd en de laatste hand wordt aan hun vestiging gelegd. De komende maanden realiseren maar liefst vier ondernemers hun droom met de opening van een eigen Bagels & Beans vestiging.

Dat Bagels & Beans graag de handen uit de mouwen steekt moge daarmee duidelijk zijn. En als jij nu denkt; ‘dat past ook bij mij’! Dan ben je hier aan het juiste adres.

Op woensdagavond 25 september organiseert Bagels & Beans namelijk een informatieve én interactieve avond voor iedereen die interesse heeft in het ondernemerschap bij Bagels & Beans én alvast wil weten hoe het is om achter de espressomachine te staan.

Laura en Marieke nemen je graag, samen met een ervaren ondernemer, mee in het dagelijks leven van een Bagelbaas. Je kan al je vragen stellen. Zoals;

  • Hoe wordt je Bagels & Beans franchisenemer?
  • Hoe is het om werkgever te zijn van een team bagelaars & barista’s?
  • Welke horeca- skills heb je nodig?
  • Wat betekent de financiële kant van de samenwerking?
  • En; hoe maak je zo’n goede kop koffie?
Kom, geheel vrijblijvend, sfeer én koffie proeven!

Zet jij de eerste stap om jouw droom te onderzoeken? Oriënteer je tijdens deze gratis avond geheel vrijblijvend op het runnen van een eigen Bagels & Beans vestiging. En wie weet open jij dit jaar nog een eigen vestiging. Of later, want we bepalen samen het tempo.

Datum: Woensdag 25 september

Tijd: 19.01 – 20.59 uur

Locatie: regio Utrecht

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×