Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Extrawurst opent eerste vestiging in Nederland

17 september 2024

Met groot enthousiasme kondigt Extrawurst de opening aan van haar allereerste vestiging in Nederland, gevestigd in het hart van Arnhem. De locatie, aan de Koningstraat 4, is niet zomaar een plek. Het pand kent een rijke historie van meer dan 100 jaar, waarin verschillende slagerijen hun deuren openden voor de lokale bevolking. De laatste slagerij op deze locatie is nog steeds zichtbaar, met de naam prijkend op de zonwering. Een bijzonder detail is dat de worsten, net als vroeger, weer zichtbaar in de etalage zullen hangen, maar ditmaal de heerlijke producten van Extrawurst.

De verbouwing is momenteel in volle gang en de architect werkt aan een interieurontwerp dat eer doet aan het karakter van het pand. Hierbij wordt een balans gezocht tussen het behouden van de historische waarde en de modernisering van de zaak, passend bij het innovatieve concept van Extrawurst. Arnhem krijgt hiermee een unieke culinaire hotspot met een rijke historie en een vernieuwende formule.

Meer dan alleen curryworst

Hoewel Extrawurst in Nederland vooral bekend staat om haar heerlijke curryworsten, biedt de keten veel meer. Het assortiment bevat onder andere ambachtelijke schnitzels, pulled pork en andere smakelijke gerechten. De menukaart wordt momenteel samengesteld, waarbij de focus ligt op een gevarieerd en verrassend aanbod. De ambitie van Extrawurst is om klanten niet alleen te verleiden met traditionele Duitse lekkernijen, maar ook met een vernieuwde eetervaring die blijft verrassen.

De populariteit van de Duitse snackformule is in opkomst en de reacties op de plannen voor de opening in Nederland zijn dan ook zeer positief. Veel mensen kijken uit naar de lancering, en met de eerste locatie in Arnhem komt die droom steeds dichterbij.

Investeren in een snelgroeiend concept

Extrawurst biedt interessante kansen voor potentiële franchisenemers en investeerders. Onlangs bracht het team samen met enkele geïnteresseerde franchisenemers een bezoek aan de Duitse vestigingen in Papenburg en Oldenburg. Hier werd het innovatieve ‘shop-in-shop’- en mobiele containerconcept gepresenteerd. Beide formules bieden veel potentieel voor groei in Nederland, en de interesse onder ondernemers is groot.

Voor investeerders die hebben bijgedragen aan de eerste vestiging, wordt binnenkort een bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze sessie wordt niet alleen de strategie voor verdere expansie besproken, maar is er ook ruimte voor netwerken en het delen van ideeën. Ook andere geïnteresseerden kunnen hierbij aansluiten. De bijeenkomst vindt plaats in de nieuwe vestiging in Arnhem, waarmee de basis wordt gelegd voor verdere groei van Extrawurst in Nederland.

Franchise met potentie

De introductie van Extrawurst in Nederland markeert een nieuwe kans voor ambitieuze ondernemers die zich willen aansluiten bij een succesvol, groeiend franchiseconcept. Met een breed assortiment en een sterke formule biedt Extrawurst een solide basis voor succes, niet alleen in Arnhem, maar ook ver daarbuiten.

Bent u geïnteresseerd in franchising of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend informatie aan en ontdek hoe u kunt profiteren van deze smakelijke kans!

 

Ontvang gratis meer informatie over Extrawurst

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Extrawurst

×