Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Foodservice transformeert naar convenience

Veld Koeltechniek heeft recentelijk een belangrijke strategische stap gezet: de business unit ‘Foodservice’ heeft een nieuwe naam gekregen en heet nu ‘Convenience’. Deze naamswijziging weerspiegelt niet alleen de groei van het bedrijf, maar ook de diversificatie van de markten die het tegenwoordig bedient. Waar de focus voorheen vooral lag op de foodservice-industrie, richt Veld Koeltechniek zich nu op een veel breder scala aan sectoren. Met de naam ‘Convenience’ wil het bedrijf benadrukken dat het moderne koeloplossingen biedt die aansluiten op de behoeften van diverse branches.

De naamswijziging is een logische volgende stap in de ontwikkeling van de business unit, die de afgelopen jaren fors is gegroeid. Naast horecazaken en grootkeukens bedient Veld Koeltechniek nu ook medische organisaties, tankstations, speciaalzaken en kiosken. Door deze bredere klantenkring sluit de nieuwe naam beter aan bij de kernwaarde van het bedrijf: het bieden van koeltechnische oplossingen die voor gemak en veelzijdigheid zorgen, ongeacht de sector.

Innovatie en duurzaamheid centraal

Onder de nieuwe naam ‘Convenience’ zet Veld Koeltechniek zich nog sterker in op innovatie en duurzaamheid binnen de koeltechniek. Dit is cruciaal in een tijd waarin bedrijven steeds vaker op zoek zijn naar energiebesparende oplossingen en een langere levensduur van hun installaties. Veld biedt klanten niet alleen betrouwbare koelingen, maar zorgt er ook voor dat deze voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen. Door te investeren in de nieuwste technologieën blijven ze voorop lopen in de markt. Deze focus op innovatie helpt franchisenemers in sectoren zoals retail, foodservice en de zorg om efficiënter te werken, kosten te besparen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Service en veiligheid voorop

Een belangrijke pijler van Veld Koeltechniek blijft de nauwe samenwerking met hun serviceteam. Dankzij goed opgeleide monteurs, voorzien van VCA-certificaten, kunnen klanten rekenen op snelle en veilige oplossingen bij eventuele storingen. Deze servicegerichte aanpak, gecombineerd met de inzet op veiligheid, stelt het bedrijf in staat om een duurzame relatie met hun klanten op te bouwen.

Voor franchisenemers die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame koeltechniek, biedt ‘Convenience’ van Veld Koeltechniek een solide basis voor groei en succes. Met een team dat continu streeft naar verbetering en innovatie, kunnen ondernemers in verschillende sectoren vertrouwen op koeltechnische oplossingen die zowel praktisch als toekomstgericht zijn.

Met de slogan “Transforming Future Coolness” onderstreept Veld Koeltechniek haar ambitie om de koeltechnische sector naar een hoger niveau te tillen en de toekomst vorm te geven met hoogwaardige, duurzame koeloplossingen.

 

Bron: Veld Koeltechniek

×