Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Het FranchiseAdviseur plein vind je op De Nationale Franchise Beurs

Dit jaar zijn wij van De FranchiseAdviseur weer medeorganisator van De Nationale Franchise Beurs op 11 en 12 oktober. Je kan ons vinden op Het FranchiseAdviseur plein. Op dit plein staan wij samen met onze klanten en partners klaar om je te informeren over alles wat met franchise te maken heeft.

Op ons plein vind je: AS Kwadraat, Bodytec Studio, Frietmeester en Jack en Jackies. Zij delen graag hun ervaringen hoe het opzetten van hun franchiseformule is gegaan. Daarnaast zijn ze opzoek naar nieuwe franchisenemers. Onze partner Connexie en eigen dienst DISC-analyse vind je op de laatste twee substands.

Op onze substand van de DISC-analyse krijg je de kans om inzicht te krijgen in de persoonlijkheidsprofielen die we inzetten om franchisenemers en franchisegevers beter te begeleiden.

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Of heb je specifieke vragen over het starten of uitbreiden van een franchise? Bezoek dan ons plein op de beurs en ontmoet onze adviseurs. Of je nu franchisegever of -nemer bent, wij staan voor je klaar met advies op maat.

Kom langs, stel je vragen en ontdek wat De FranchiseAdviseur en onze klanten voor jou kunnen betekenen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Klik hier voor meer informatie over Het FranchiseAdviseur Plein.

×