Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

New York Pizza, Enschede

Overnameprijs

Special Deal

Omzet

potentie > € 370.000

Oppervlakte

93,66 m²

Adres

Wesseler-Nering 20, Overijssel

Op zoek naar een unieke kans om een bloeiende onderneming te starten? De New York Pizza-winkel aan de Wesseler-Nering in Enschede staat nu te koop met een speciale deal die je niet wilt missen! Deze bijzondere gelegenheid biedt niet alleen de kans om een succesvolle pizzazaak over te nemen, maar ook om te profiteren van exclusieve voordelen die deze deal uniek maken.

De winkel, gelegen in een populaire en drukbezochte wijk, heeft al een solide klantenkring opgebouwd en is klaar om direct te draaien. Als onderdeel van deze speciale deal krijg je de mogelijkheid om te profiteren van een aantrekkelijke overnameprijs, compleet met een uitgebreide inventaris en een volledig uitgeruste keuken.

Wat deze kans extra speciaal maakt, is de mogelijkheid om een beproefd businessmodel te gebruiken in een strategisch gelegen winkelruimte. Met de groeiende vraag naar pizza’s in de regio, biedt deze deal een uitstekende basis voor succes. Mis deze unieke kans niet om jouw eigen New York Pizza-vestiging te openen in een bloeiende markt! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden neem snel contact op met New York Pizza.

Meer weten over deze vestiging?

×