Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij, Hoofddorp

Overnameprijs

vanaf € 225.000

Omzet

€ 750.000 gemiddeld

Oppervlakte

146 m²

Adres

Muiderbos 122, Noord-Holland

Kipperij Hoofddorp is ideaal gelegen in een wijkwinkelcentrum met een zeer compleet aanbod van maar liefst 20 verschillende winkels. Het winkelcentrum biedt een diverse selectie, met onder andere de Albert Heijn, Vomar Voordeelmarkt, Zeeman, Gall & Gall, Bakker van Maanen, Shoeby en vele andere bekende winkels. Deze veelzijdigheid trekt dagelijks veel bezoekers, wat zorgt voor een levendige en dynamische omgeving.
De locatie van Kipperij, direct tegenover de Vomar Voordeelmarkt, is bovendien een groot voordeel. Dankzij deze centrale positie profiteert de winkel van een constante stroom aan passanten en uitstekende zichtbaarheid.
Er is op dit moment geen ander concept die een grill- en maaltijden winkel combineert met food delivery. Mensen kunnen onze verse producten in de winkel halen maar deze ook warm laten thuisbezorgen, hierdoor hebben wij een deel winkelomzet en een deel food delivery omzet. Op deze manier is het bij Kipperij mogelijk gebleken om elk tijdstip van de dag rendabel te zijn. Met jouw Kipperij vestiging wordt je onderdeel van een uniek concept. Je ontvangt de jarenlange ervaring en ondersteuning die je nodig hebt om een eigen winkel op te starten. Uiteraard wordt je bij het gehele proces ondersteund.

Meer weten over deze vestiging?

×