Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Koen van den Gevel opent eigen Bakker Bart in Schijndel

Op 23 september opende Koen van den Gevel de deuren van zijn eigen Bakker Bart winkel in Schijndel. Na jaren van werken binnen de formule heeft Koen veel geleerd en is zijn passie voor Bakker Bart sterk aangewakkerd. Met zijn jarenlange ervaring bij Bakker Bart was het tijd voor een nieuw hoofdstuk: een eigen Bakker Bart winkel, een franchiseformule die bekendstaat om haar brede assortiment en ruimte voor lokale invulling. Koen is er helemaal klaar voor om Schijndel te voorzien van wat Bakker Bart te bieden heeft. “Het is een prachtige winkel met voldoende zitplaatsen, ook buiten! Van vers brood voor thuis tot heerlijke koffie met gebak en belegde broodjes; hier moet je echt een keer binnenlopen!”

Waarom kiezen voor een franchise bij Bakker Bart?

Bakker Bart biedt franchisenemers niet alleen een bewezen succesformule, maar ook de vrijheid om het aanbod te personaliseren. Bovendien krijg je uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing en inkoop, zodat je je kunt richten op wat er echt toe doet: ondernemen en klanten tevreden houden.

Ben je op zoek naar een kans om als franchisenemer aan de slag te gaan? Dan is Bakker Bart zeker het overwegen waard. Deze franchiseformule combineert bewezen succes met voldoende ruimte voor eigen ondernemerschap, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor ambitieuze ondernemers die willen groeien.

Een exclusief kijkje in de keuken

Wil je weten wat franchise bij Bakker Bart voor jou kan betekenen? In oktober organiseert Bakker Bart meerdere informatieavonden. Tijdens deze avonden heb je de kans om succesvolle franchisenemers te ontmoeten en meer te ontdekken over het runnen van een eigen Bakker Bart vestiging. Experts delen hun waardevolle inzichten over het ondernemerschap binnen de franchiseformule en je krijgt een kijkje achter de schermen.

De data voor de informatieavonden zijn:
• Maandag 7 oktober – Almere
• Woensdag 16 oktober – Zaltbommel
• Dinsdag 22 oktober – Oosterhout

Aanmelden kan via deze link.

Ontvang gratis meer informatie over Bakker Bart

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bakker Bart

×