Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Deze week is het zover De Nationale Franchise Beurs!

07 oktober 2024

Aanstaande vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober opent De Nationale Franchise Beurs haar deuren in de Evenementenhal Gorinchem. Dit jaar is de beurs groter dan ooit, boordevol nieuwe evenementen, inspirerende presentaties en volop kansen om jouw toekomst als ondernemer vorm te geven.

Ontdek jouw ondernemerskansen

Ben je klaar om de stap te zetten naar zelfstandig ondernemerschap of wil je juist aansluiten bij een bewezen succesformule? Op de beurs kun je direct in gesprek met franchisegevers en succesvolle ondernemers. Dit jaar introduceert de beurs het Pitch Plein, waar franchiseformules zich in slechts 15 minuten aan jou presenteren. Zo ontdek je snel welke formules het beste bij jou passen.

Proef de toekomst op het Horecaplein

Voor de foodliefhebbers is er Taste your Franchise, Maak kennis met de verschillende smaken en specialiteiten die foodformules te bieden hebben.

Iedere deelnemende foodformule krijgt een tijdsslot van 25 minuten waarin zij een eigen show geven. Denk aan een demonstratie van een deel van het bereidingsproces of een barista workshop.

Persoonlijke ontmoetingen met directeurs

Heb je specifieke vragen? Bezoek dan Meet the Director op vrijdag 11 oktober, waar je in speeddates van 10 minuten in gesprek kunt met de directeuren van grote franchiseformules. Zo krijg je direct inzicht in groeistrategieën, ondersteuning en wat zij zoeken in toekomstige franchisenemers.

Kansen op Het Overnameplein

Ben jij geïnteresseerd in het overnemen van een bestaand bedrijf? Op Het Overnameplein vind je meer dan 60 overnamekansen van bestaande franchisenemers die een opvolger zoeken

Praktische informatie

De beurs biedt doorlopend seminars en workshops voor iedereen die meer wil leren over succesvol ondernemen. Of je nu franchisenemer wilt worden of er al één bent, de Nationale Franchise Beurs heeft alles wat je nodig hebt.

Datum: Vrijdag 11 & zaterdag 12 oktober 2024
Locatie: Evenementenhal Gorinchem
Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Gratis toegang

De beurs is geheel kosteloos te bezoeken. Je hoeft alleen maar één of meer gratis entreekaarten aan te vragen via onderstaande button. Maar je moet je wel registreren. Vraag nu je gratis kaarten aan en ontdek hoe jij de volgende stap kunt zetten in jouw ondernemersreis!

Bezoek de beurs

 

 

×