Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Slim ondernemen met De Steenmasters

Stelt u zich eens voor: Na verloop van tijd worden stenen oppervlakken lelijk en gevaarlijk glad door verwering, algen, mos en korstmossen. Dit is precies waar De Steenmasters om de hoek komen kijken! In tegenstelling tot conventionele reinigingsmethoden, die oppervlakken alleen maar opruwen en beschadigen, bieden De Steenmasters een innovatieve, duurzame behandelingsoplossing. Met behulp van geavanceerde technologie worden stenen oppervlakken volledig gezuiverd, gedesinfecteerd en krijgen ze een nieuw leven – zonder dat ze hoeven te worden weggegooid.

Waarom is dit belangrijk?

Klanten besparen tot 75% met De Steenmasters in vergelijking met een nieuwe installatie – een onverslaanbaar argument dat zorgt voor een grote vraag.

De markt is booming!

In Nederland worden jaarlijks enkele miljoenen kubieke meters nieuwe bestrating aangelegd. Dat betekent: een enorm potentieel! De Steenmasters beheert momenteel ongeveer 7.000 projecten per jaar en genereert met de bedrijvengroep een indrukwekkende netto-omzet van ongeveer 8,5 miljoen euro. Het merendeel van de klanten bestaat uit huiseigenaren, waarvan 65% de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, een doelgroep die zelfs in tijden van crisis financiële stabiliteit biedt. Zelfs tijdens de pandemie van het coronavirus gingen de zaken ongestoord door.

Uw voordelen als franchisepartner:

Bij De Steenmasters staan veel deuren voor u open. Met een laag startkapitaal, een snelle afschrijving en geoptimaliseerde, eenvoudig te implementeren processen kunt u vanaf het begin een succesvolle start maken. Dankzij de groothandelsvoordelen en eigen merken biedt het franchisesysteem bijzonder gunstige inkoopprijzen – en een winstgevend bedrijfsmodel: in veel gevallen verdient de investering zichzelf in het eerste jaar terug. Nieuwe franchisepartners behalen in de eerste maand vaak een omzet die hoger is dan de volledige initiële investering!

En het beste?

Je staat er niet alleen voor. Met uitgebreide training en intensieve ondersteuning zorgt de franchisegever ervoor dat je meteen aan de slag kunt en vanaf de eerste dag omzet kunt genereren.

Waarom De Steenmasters?

Dit franchiseconcept combineert een toekomstbestendig businessmodel, een grote vraag en maximale ondersteuning voor zijn partners. Maak deel uit van een sterk merk en profiteer van het enorme marktpotentieel dat De Steenmasters biedt. Nu is het perfecte moment om een winstgevende toekomst veilig te stellen

Ontvang gratis meer informatie over DE STEENMASTERS

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DE STEENMASTERS

×