Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Incassoteam gaat verder als Straetus Limburg Midden

Met trots kondigt Straetus Nederland aan dat Incassoteam uit Roermond per heden verder gaat onder de naam Straetus Limburg Midden. Deze overgang markeert een belangrijke stap in de versterking van Straetus als specialist in incasso- en debiteurenbeheer binnen de regio Midden-Limburg. Vanaf vandaag zal Incassoteam verdergaan onder de naam Straetus Limburg Midden, waarbij de diensten verder worden uitgebreid en geoptimaliseerd voor de klanten.

Groeistrategie en lokale versterking

De overgang van Incassoteam naar Straetus Limburg Midden is onderdeel van een bredere groeistrategie van Straetus om zowel lokaal als regionaal de dienstverlening te verbeteren. Incassoteam, een gevestigde naam op het gebied van incasso, sluit naadloos aan bij de filosofie en werkwijze van Straetus. Met deze integratie kunnen klanten nog beter worden bediend met op maat gemaakte oplossingen voor incasso en creditmanagement.

Uitbreiding van dienstverlening voor klanten

Voor de klanten van Incassoteam verandert er weinig. De dienstverlening zal zoals gebruikelijk doorgaan, maar nu onder de vlag van Straetus Limburg Midden. Door deze integratie kunnen klanten profiteren van een breder dienstenaanbod en een grotere lokale aanwezigheid. Straetus blijft zich inzetten voor hoogwaardige service en staat klaar om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun financiële processen.

Betrouwbare partner in incassodiensten

Straetus Limburg Midden is een incassobureau dat zich richt op het bieden van persoonlijke, betrokken en effectieve incassodiensten. Met een sterke lokale focus en internationale dekking via het netwerk van Straetus, ondersteunt het bedrijven van elke omvang bij het terugdringen van betalingsachterstanden en het verbeteren van hun cashflow. Incassoteam heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner in debiteurenbeheer en blijft dit voortzetten onder de nieuwe naam.

 

Bron: Straetus

Ontvang gratis meer informatie over Straetus

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Straetus

×