Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Marcel & Jetske Fiering uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2024!

Tijdens de spannende finale op De Nationale Franchise Beurs, gehouden op zaterdagmiddag 12 oktober in de Evenementenhal in Gorinchem, zijn Marcel & Jetske Fiering uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2024! De prijs werd uitgereikt na een Bloedstollende strijd tussen drie uitstekende finalisten: Martijn en Linda Wolsink (Bakker Bart Doetinchem), Liesbeth van Kronenburg (Shoeby Nuenen), en Marcel & Jetske Fiering (Runnersworld Rotterdam).

Na een intense periode waarin de finalisten werden beoordeeld door mystery shoppers van Secret View en een deskundige vakjury, werd tijdens de beursfinale de definitieve winnaar gekozen door de aanwezige bezoekers. Marcel & Jetske Fiering vielen op door hun ondernemerschap, passie en toewijding, en wisten het publiek en de jury te overtuigen met een overtuigende pitch en persoonlijke presentatie.

Een jaar lang de titel Franchisenemer van het Jaar

Met de winst mogen Marcel & Jetske Fiering zich een jaar lang met trots Franchisenemer van het Jaar noemen. Naast een blinkende award, raamstickers voor op de deur media aandacht ontvangt de Franchisenemer van het Jaar 2024 een reischeque van €750 om te genieten van de winst in een mooie stad of op een zonnig strand.

Beoordeling door Secret View en de vakjury

In de weken voorafgaand aan de beurs bezochten mystery shoppers in het geheim de vestigingen van de finalisten, waarna hun prestaties nauwkeurig werden beoordeeld op gastvrijheid, klantbeleving, professionaliteit en betrokkenheid bij het personeel. Tim Hazekamp van Secret View merkte op: “De finalisten zaten erg dicht bij elkaar in de scores, maar stuk voor stuk lieten ze een niveau zien dat boven het gemiddelde van veel andere bedrijven ligt.”

Daarnaast gaf de vakjury, bestaande uit experts van De FranchiseAdviseur en Hallo Franchise , een inhoudelijke beoordeling van de ondernemers. Alle drie de finalisten kregen lof voor hun sterke ondernemerschap, innovatieve aanpak, en het vermogen om op lokaal niveau hun formule naar een hoger niveau te tillen.

Een welverdiende overwinning

De uitreiking van de prijs was het hoogtepunt van een drukbezochte beursdag. De zaal vulde zich met enthousiasme toen de winnaar bekend werd gemaakt.

Wij feliciteren Marcel & Jetske Fiering van harte met deze bijzondere prestatie en willen ook Martijn en Linda Wolsink en Liesbeth van Kronenburg bedanken voor hun fantastische deelname en de indrukwekkende prestaties die zij hebben neergezet. Ze hebben stuk voor stuk laten zien waarom zij tot de beste franchisenemers van Nederland behoren!

Ontvang gratis meer informatie over Runnersworld

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Runnersworld

×