Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De deuren van Family Hulst zijn geopend

15 oktober 2024

Ontdek deze heerlijke Family, direct achter de stadswallen in Hulst. Hier staat gezelligheid voor de hele familie centraal.

Met trots mogen wij nu ook vertellen dat Family Hulst is geopend, de derde vestiging van de ondernemers familie Luitjens. Na het succes van Family Axel en Family Terneuzen breiden ze nu uit naar Hulst, waar ze aan de Gentsestraat, direct achter de historische stadswallen, een gezellige maar vooral sfeervolle Family hebben neergezet. Hier geniet je van een warme sfeer en een gevarieerd menu in het Family eethuis en kan je eenvoudig kiezen voor afhalen dankzij Family voor thuis. Zo geniet je ook thuis van jouw favoriete Family gerechten.

Een familiebedrijf met een missie

Family Hulst is de nieuwste toevoeging aan het succesvolle familiebedrijf van Daniel, Mirjam en Barbara Luitjens. Hun missie? Een plek bieden waar families samenkomen en genieten van heerlijk eten in een sfeervolle omgeving. De Family’s staan onder leiding van horecavakman Jurgen Bracke, mede dankzij hem heeft Family Hulst alles in huis om dé favoriete ontmoetingsplek te worden voor de regio. Het super team in Hulst staat klaar om bezoekers te verwelkomen met een glimlach en bieden een menukaart vol Family’s Favorieten.

Family Hulst voor de hele familie meer dan alleen eten

Bij Family Hulst geniet je niet alleen van Family’s Favorieten burgers, heerlijke frites specials en smaakvolle maaltijdsalades, maar ook van een plek waar iedereen zich thuis voelt. Terwijl ouders ontspannen en genieten van een kopje koffie of een lekkere maaltijd, kunnen de kleintjes zich uitleven in het indoor speelparadijs. Een bezoek aan Family Hulst wordt zo een uitje voor het hele gezin!

Eten voor elke gelegenheid

Of je nu zin hebt in een snelle lunch, een gezellig diner of een verrukkelijk dessert zoals de populaire Sticky Stroopwafel Sundae, bij Family Hulst staat er altijd iets lekkers op de kaart. Het eethuis is zeven dagen per week geopend en biedt naast een sfeervolle eetgelegenheid ook de mogelijkheid om gerechten snel en gemakkelijk af te halen.

Kom een gezellig sfeer proeven bij Family Hulst en laat je verrassen door deze heerlijke plek en de smaakvolle Family menukaart.

Ontvang gratis meer informatie over Family

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Family

×