Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kipperij opent nieuwe vestiging in Schagen

Dinsdag 8 oktober was het zover: Rob en Inge openden met veel enthousiasme de deuren van hun Kipperij-vestiging op het versplein van winkelcentrum Makado Centrum in Schagen. Na een succesvolle opening zijn Rob en Inge klaar om hun klanten te verwelkomen met kwaliteitsproducten en uitstekende service. De nieuwe vestiging markeert een nieuwe stap voor het duo, dat hun ervaring en passie voor ondernemerschap nu inzet in de wereld van franchise.

Met 35 jaar ervaring als filiaalleider in de supermarktbranche brengt Rob een schat aan kennis mee in Retail management. Inge daarentegen begon haar carrière als kapster en runde later een eigen massagesalon. Samen vormen ze een krachtig team dat zich volledig inzet om van Kipperij Schagen een succes te maken. “Toen ik zag dat Kipperij een franchisepartner zocht in Schagen, wist ik meteen dat dit iets voor ons was,” vertelt Inge. “We dromen al jaren van een eigen zaak. Nu kunnen we het helemaal zelf doen en willen we bekend staan als Rob en Inge van de Kipperij, met onze eigen persoonlijke twist.”

Een bewezen franchiseconcept met ruimte voor eigen invulling

Voor ondernemers die overwegen om een franchisenemer te worden, biedt Kipperij een solide en succesvol concept. Rob en Inge benadrukken dat de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor een grote rol speelde bij hun keuze. Franchisepartners krijgen uitgebreide begeleiding op het gebied van inkoop, marketing en operationeel management, waardoor ze zich volledig kunnen richten op het runnen van hun vestiging. Deze formule biedt ondernemers niet alleen zekerheid, maar ook de vrijheid om hun eigen persoonlijke stempel op de zaak te drukken, zoals Rob en Inge dat van plan zijn.

Kipperij staat bekend om de verkoop van kipproducten van hoge kwaliteit, en het sterke merk heeft al vele franchisenemers geholpen bij het realiseren van hun ondernemende ambities. De vestiging in het Makado Centrum biedt daarbij een geweldige locatie, met een breed publiek van zowel lokale inwoners als bezoekers uit de omgeving.

Het Makado Centrum in Schagen, waar de nieuwe vestiging van Kipperij zich bevindt, is een populaire bestemming voor winkelend publiek. Dit biedt Rob en Inge een uitstekende kans om hun klantenbestand snel uit te breiden en hun naam in de regio te vestigen. Het versplein is de ideale plek voor een speciaalzaak als Kipperij, die inspeelt op de vraag naar vers en kwalitatief eten.

 

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×