Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Olympia franchisenemer Ruben Weenink op betekenisvolle missie in Zuid-Holland

Voormalig Lenovo-directeur Ruben Weenink is sinds 1 augustus de nieuwe franchiseondernemer voor maar liefst drie Olympia vestigingen in Zuid-Holland: Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Gouda. Ruben brengt een schat aan ervaring mee vanuit zijn leiderschapsrollen bij bedrijven als HP en Lenovo, plus ervaring in de uitzendsector. Als gedreven leider en ondernemer kijkt hij ernaar uit om samen met zijn team een groot succes te maken van deze drie vestigingen.

Ruben, woonachtig in Eemnes en vader van drie kinderen, heeft altijd een sterke affiniteit gehad met de dynamiek van arbeidsbemiddeling. Hij gelooft sterk in de missie van Olympia om werk betekenis te geven, en wil hieraan bijdragen door het maken van duurzame matches tussen de juiste kandidaten en bedrijven.

Goed werkgeverschap laten zien

‘Daarbij richt ik me op de hele regio: Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Gouda’, vertelt Ruben. ‘Dat doe ik samen met een ervaren, professioneel en gedreven team, dat bestaat uit vijf collega’s. Samen hebben we ruim dertig jaar ervaring in de sector én de lokale markt. We willen stap voor stap groeien. We richten ons daarbij op administratieve functies, en ook klantenservice, commerciële, HR, marketing en salesfuncties. Daarnaast kunnen mensen ook bij ons terecht voor banen in de logistiek of productie. We zijn er voor uitzendbanen en voor vaste banen. Bij die laatste doen wij de werving en selectie voor onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons omdat we een betrouwbare partij zijn die mensen echt aan mooie banen helpt, niet alleen aan kortdurende opdrachten. Dat sluit ook heel goed aan bij waar de regio behoefte aan heeft. Ik vind het belangrijk dat wij en onze opdrachtgevers goed werkgeverschap laten zien. Dat er goed persoonlijk contact met kandidaten is, dat zij goed terecht komen, en wij bijdragen aan hun inkomenszekerheid.’

Voor iedereen een eerlijke kans op de arbeidsmarkt

Ruben is een gedreven en betrokken ondernemer, en ook een voorvechter voor inclusie en diversiteit op de werkvloer. Met een zoon die autisme heeft, ziet hij de ongekende potentie van mensen met neurodiversiteit, simpel gezegd: een brein dat anders werkt. Helaas blijkt uit recente cijfers van het NAR (Nederlands Autisme Register) dat ongeveer 54% van de mensen met autisme werkloos is, ondanks hun waardevolle kwaliteiten. Hier wil Ruben verandering in brengen. ‘Als arbeidsbemiddelaar wil ik ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht achtergrond of beperking, een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt’.

Zijn keuze voor Olympia was dan ook weloverwogen. Olympia heeft zich bewezen als organisatie met een sterke focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat wordt onderstreept door de PSO-certificering op trede 3. Dit houdt in dat minimaal 6% van de Olympia flexkrachten een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Dit sluit perfect aan bij Rubens visie en ambitie om een inclusieve werkplek te creëren.

Werken aan een inclusieve en betekenisvolle toekomst

Olympia is trots om Ruben Weenink te verwelkomen als nieuwe franchisenemer. Met zijn passie, ervaring en visie zijn we ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging is aan ons team. We wensen Ruben veel succes en kijken ernaar uit om samen te werken aan een inclusieve en betekenisvolle toekomst.

Ondernemen met Olympia

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je meer weten over het worden van een Olympia-franchisenemer? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Olympia Uitzendbureau

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Olympia Uitzendbureau

×