Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zet de stap naar duurzaam ondernemerschap tijdens franchise-event bij Anne&Max

Een plek waar duurzaam ondernemen en gastvrijheid samenkomen. Dat kan jouw Anne&Max zijn! Met bijna dertig succesvolle vestigingen in Nederland en een plek in De Inspirerende 40, staan we bekend om onze toewijding aan duurzaamheid en onze missie om positieve impact te maken. Dit is hét moment om deel te worden van ons verhaal. Tijdens ons franchise-event kun jij de eerste stap zetten naar duurzaam ondernemerschap. Meld je aan en ontdek alles over het opzetten van een planeetaardige onderneming.

Tijdens ons franchise-event ontdek je hoe je jouw eigen Anne&Max kunt opzetten. Je maakt kennis met gelijkgestemde ondernemers en krijgt waardevolle inzichten van onze franchisenemers die het al hebben waargemaakt. Van de eerste kennismaking tot het schenken van een eerste espresso in jouw eigen vestiging – niets blijft onbesproken.

Oprichter en eigenaar Wobbe van Zoelen zal je persoonlijk meenemen in het verhaal van Anne&Max. Wat zijn de essentiële stappen die je als nieuwe ondernemer moet zetten? Hoe word je franchisenemer? Wat maakt Anne&Max zo succesvol, en hoe kun jij dat met jouw Anne&Max-vestiging ook worden? Bovendien ontdek je waarom we recentelijk erkend zijn in De Inspirerende 40, een prestatie die onze focus op duurzaamheid en innovatie onderstreept.

Er is ruimte voor meer Anne&Max in de wereld

Bij Anne&Max geloven we dat er in elke stad en buurt plek is voor een huiskamer waar mensen kunnen genieten van verse, eerlijke producten en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld. In bijna 20 jaar zijn we gegroeid tot een succesvolle formule met 29 vestigingen. Dit is nog maar het begin. De kansen om je eigen Anne&Max te openen zijn volop aanwezig en beginnen bij jou! Of je nu droomt van een vestiging in een bruisende stad of een gezellig buurtcafé, wij helpen je deze droom werkelijkheid te maken.

Dit event is dé plek voor iedereen die overweegt om zich aan te sluiten bij de Anne&Maxfamilie. Klaar om de sprong te wagen? Meld je hier aan en begin je avontuur als franchisenemer!

Ontvang gratis meer informatie over Anne&Max

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Anne&Max

×