Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bepaal zelf uw dagprogramma op Het Nationale Franchise Congres

Keuze uit maar liefst 7 verschillende onderdelen

Tijdens Het Nationale Franchise Congres van 14 november a.s. draait alles om TECH. “Bijzonder is dat de deelnemers zelf een belangrijk deel van het programma kunnen bepalen” vertelt organisatrice Sophie ten Bosch. “Voor iedere formule zijn er voordelen te benutten en zijn er belangrijke dingen waar je op moet letten. Wij merken dat je van andere franchisegevers en van hun ervaringen het meeste kunt leren”.

Bezoekers hebben de keuze uit zeven onderdelen: twee seminars en vijf workshops. Hieronder zetten we de 7 onderdelen nog even kort op een rij:

  • Seminar: College Tour met Marjolein Mens – De kansen voor AI in de dagelijkse praktijk: van client databases, marketing automation tot klachtafhandeling.
  • Seminar: De risico’s van tech, een masterclass in cybercrime – 45% van de Nederlandse bedrijven is slachtoffer van cybercrime en franchiseformules zijn zelfs extra kwetsbaar. Naast de voordelen van tech is er dus ook een duistere kant. Hoe je daar tegen te wapenen?
  • Workshops: Keuze uit vijf kleinschalige workshops: ‘Veranderingen implementeren – Hoe krijg je franchisenemers mee?’, ‘De driehoeksrelatie tussen franchisegever, franchisenemer en franchiseraad’, ‘Ondernemers werven’, ‘AI: uitdagingen en de stap van hype naar waardecreatie voor bedrijven’ en ‘Hoe helpt tech mijn klant?’

Ook deelnemen aan het congres? U kunt zich hier inschrijven.

Het Nationale Franchise Congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

×