Tijdens zijn vervolgstudie begon Omed zijn eerste werkervaring in de horeca, bij een Italiaans restaurant. Drie jaar later, in 2013, ging hij aan de slag in de grillroom van zijn vader. Daar ontwikkelde hij zijn vaardigheden in de keuken en bediening en deed hij ervaring op in management en marketing. De horeca en het ondernemerschap zitten hem duidelijk in het bloed!
Als familielid van New York Pizza-franchisenemer Pir met vestigingen in Budel en Weert, heeft Omed het franchiseconcept al goed leren kennen. Daarnaast heeft hij waardevolle ervaring opgedaan bij zijn vriend en franchisenemer Isa, die vestigingen heeft in Hoensbroek en Brunssum.
Na een succesvolle training bij de vestiging in winkelcentrum de Brusselse Poort in Maastricht is Omed klaar om de overname van de winkel aan de Willemsstraat in Eindhoven voort te zetten. Hij pakt deze uitdaging met enthousiasme aan, en zal zich actief inzetten voor het vergroten van de naamsbekendheid. Zijn focus ligt op het leveren van uitstekende service en kwaliteit, ondersteund door aantrekkelijke acties en aanbiedingen, om een sterke band met klanten op te bouwen.
We wensen Omed veel succes en vertrouwen erop dat hij deze vestiging tot een groot succes maakt!