Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Aangesloten bij De Nationale Franchise Gids Netwerken in franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchise Gids Netwerken in franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchise Gids – Algemene informatie

Aangesloten bij De Nationale Franchise Gids is een initiatief van De Nationale Franchise Gids. De bedoeling van dit initiatief is om een beeldmerk te creëren waaraan bezoekers direct een bonafide formule kunnen identificeren. Onze organisatie verstrekt dit beeldmerk dan ook alleen wanneer wij geen informatie hebben dat de formule niet bonafide is.

Voordelen

Netwerk van Ervaringen en Kennis Aangesloten formules maken deel uit van een groot netwerk waar ze ervaringen en kennis kunnen delen.
Inkoopvoordelen Als aangesloten formule profiteert u van verschillende inkoopvoordelen, waar u als franchisenemer ook van kunt genieten.
Betrouwbaarheid Het label geeft potentiële franchisenemers enige zekerheid, omdat wij alleen samenwerken met formules die hun franchisevoorwaarden duidelijk hebben vastgelegd. Daarnaast zijn wij bij iedere formule persoonlijk op bezoek geweest om kennis te maken met het bedrijf.

Geen keurmerk

Graag willen we wel duidelijk stellen dat het ‘Aangesloten Bij’ label geen keurmerk is. Het label biedt geen garanties voor u als ondernemer of voor een franchise formule.

We willen slechts een houvast bieden aan ondernemers die zich aan het oriënteren zijn op de franchise markt. Daarnaast willen we een netwerk vormen van formules voor het delen van kennis en ervaringen.

Vermelding in de gids

Elke aangesloten formule krijgt het label zichtbaar op zowel de online presentatiepagina als de gedrukte pagina in de Franchise Gids.

Aangesloten leden

De volgende formules zijn aangesloten bij De Nationale Franchise Gids:

 

Aangesloten specialisten

×