Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Aangesloten bij De Nationale Franchise Gids Netwerken in franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchise Gids Netwerken in franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchise Gids – Algemene informatie

Aangesloten bij De Nationale Franchise Gids is een initiatief van De Nationale Franchise Gids. De bedoeling van dit initiatief is om een beeldmerk te creëren waaraan bezoekers direct een bonafide formule kunnen identificeren. Onze organisatie verstrekt dit beeldmerk dan ook alleen wanneer wij geen informatie hebben dat de formule niet bonafide is.

Voordelen

Voor potentiële franchisenemers zijn er een aantal voordelen te beschrijven. Wanneer een formule is aangesloten maakt het deel uit van een groot netwerk van verscheidene franchise formules. Deze formules kunnen elkaars ervaringen en kennis delen.

Daarnaast genieten formules van verschillende inkoopvoordelen wanneer ze aangesloten zijn bij De Nationale Franchise Gids. Wanneer u zich dus aansluit bij een formule geniet u als franchisenemer ook van deze voordelen.

Omdat wij enkel het label verstrekken aan formules die volgens ons bonafide formules zijn, biedt het label u als mogelijke franchisenemer ook enige zekerheid. Een bonafide formule kenmerken wij als zodanig wanneer de formule al zijn voorwaarden voor franchise duidelijk heeft. Daarnaast zijn wij bij iedere formule persoonlijk op bezoek geweest om kennis te maken met het bedrijf.

Geen keurmerk

Graag willen we wel duidelijk stellen dat het ‘Aangesloten Bij’ label geen keurmerk is. Het label biedt geen garanties voor u als ondernemer of voor een franchise formule.

We willen slechts een houvast bieden aan ondernemers die zich aan het oriënteren zijn op de franchise markt. Daarnaast willen we een netwerk vormen van formules voor het delen van kennis en ervaringen.

Vermelding in de gids

Iedere formule die is aangesloten zal het betreffende label zichtbaar hebben op zowel de online presentatie pagina van de respectievelijke formule, als op de gedrukte pagina van de formule in de Franchise Gids. 

Aangesloten leden

De volgende formules zijn aangesloten bij De Nationale Franchise Gids:

 

Aangesloten toeleveranciers

×