Aangesloten bij formule informatie

Netwerken in franchise

Aangesloten bij De Nationale Franchise Gids logo

‘Aangesloten bij De Nationale Franchisegids’ is een netwerk van franchiseformules en gespecialiseerde toeleveranciers aan franchiseformules. Doelstelling is om de kennisoverdracht tussen franchisegevers onderling te stimuleren en samenwerking in het algemeen te bevorderen. 

Wij hebben namelijk gemerkt dat franchisegevers veel van elkaar kunnen leren. Verder is positief dat de bereidheid bij franchisegevers om elkaar te helpen groot is. Ook al zijn formules in verschillende branches actief, de overlap in kennis en problematiek is vaak erg groot.

Ervaren grote franchiseformules hebben met vallen en opstaan geleerd hoe bijvoorbeeld de formule het beste georganiseerd kan worden, of op welke wijze de franchisenemers het beste ondersteund kunnen worden. Aan de andere kant zijn net als in de gewone economie ook in franchise kleine, startende formules het meest innovatief: zij zijn de eersten die nieuwe technologieën introduceren, niet gehinderd door ‘de wet van de remmende voorsprong’. Zo kunnen ervaren grote formules veel leren van de jonge nieuwkomers en vice versa.

Franchiseformules

Belangrijk is dat ‘Aangesloten bij De Nationale Franchisegids’ géén keurmerk is. Er vindt derhalve geen toetsing plaats, in principe kan iedere bonafide franchiseformule zich aansluiten.  Wel wordt met het oog op het netwerk gevraagd om de personalia aan te leveren van de algemeen directeur, de formulemanager en de marketingmanager.

Toeleveranciers

Om wildgroei van toeleveranciers te voorkomen zijn er in tegenstelling tot franchiseformules wel voorwaarden gesteld aan toetreding door toeleveranciers. Zo dient een toeleverancier specialist te zijn in franchise en moet deze over ten minste drie referenties van franchiseformules te beschikken.

De belangrijkste voordelen

  • Gebruik kunnen maken van het netwerk
  • Uitnodiging voor de jaarlijkse relatiedag
  • 10% korting op officiële tarieven van aangesloten toeleveranciers (incl. De Nationale Franchisegids)
  • 30% korting op toegang Het Nationale Franchise Congres
  • Vermelding van het ‘Aangesloten bij De Nationale Franchisegids’ logo bij de bedrijfspresentatie op deze website en in het jaarboek De Nationale Franchisegids.
  • 1e lijns advies

Jaarlijkse relatiedag De Nationale Franchise Gids

Ieder jaar organiseren we bij De Nationale Franchise Gids ook een enorm gezellige relatiedag. Op deze informele dag komen al onze gewaardeerde relaties bij elkaar en maken we er een gezellige dag van. De laatste jaren hebben we een 19e eeuwse driemaster gehuurd en vanuit het pittoreske Muiden een zeiltocht gemaakt op het IJsselmeer. Als u zich aansluit bij De Nationale Franchise Gids bent u natuurlijk van harte welkom op deze enerverende dag. Een uitgelezen kans om in contact te treden met andere franchisegevers.

Toetreden?

Ook interesse om toe te treden? Neem dan contact met ons op.

Het beeldmerk

Zoals boven aan de pagina te zien is wordt het volgende beeldmerk gebruikt op een website om aan te duiden dat de formule bij ons aangesloten is:

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 

Tevens zal er in de gedrukte vorm van De Nationale Franchise Gids het losse icoon worden gevoerd om een aangesloten formule aan te duiden:

Aangesloten bij icoon

Aangesloten franchiseformules en toeleveranciers

Voor een overzicht van alle aangesloten franchiseformules en toeleveranciers, klik hier.