Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Adverteren

franchisegids-header

Bent u op zoek naar kandidaat franchisenemers?

Wilt u in contact komen met franchisegevers?

Of wilt u vermeld worden op het franchise platform van Nederland?

Dan bent u bij De Nationale Franchise Gids aan het juiste adres! De Nationale Franchise Gids heeft voor franchisend Nederland het Franchise Platform ontwikkeld. Met dit platform bieden wij u de mogelijkheid om met een verscheidenheid aan mediapakketten te adverteren op al onze media-kanalen. Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten van ons. Voor meer informatie over de mogelijkheden, bel naar (055) 8200 226 of stuur een e-mail naar info@denationalefranchisegids.nl

 

De Nationale Franchise Gids

logo de nationale franchise gidsDe Nationale Franchise Gids is het vlaggenschip. Maandelijks wordt de website bezocht door zo’n 30.000 kandidaat-ondernemers en leveren we jaarlijks meer dan 3.000 kandidaten aan de verscheidene franchise formules van Nederland. Door de jaren heen hebben we daarmee een database opgebouwd van meer dan 30.000 kandidaten die geïnteresseerd zijn in franchise. Daarnaast is de gids zelf al jaren een leidende informatiebron in de franchise en is er nog altijd grote vraag naar de gedrukte versie van de franchisegids. Al deze middelen kunnen worden ingezet om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

 

De Nationale Franchise Beurs

De Nationale Franchise Beurs wordt georganiseerd door de drie leidende franchise recruiters van Nederland: Franchisefactory, De FranchiseAdviseur en De Nationale Franchise Gids. Dankzij deze unieke samenwerking is De Nationale Franchise Beurs verzekerd van:

  • Een groot aantal deelnemers en een gevarieerd aanbod aan franchiseformules.
  • Franchisekandidaten met een sterk profiel, voor een belangrijk deel afkomstig uit de databases van de organisatoren.
  • Het grootste aanbod van franchiseformules op een beurs, ooit.
  • Een ongeëvenaard bereik onder de franchise-kandidaten van Nederland.

 

Het Nationale Franchise Congres

logo franchise congresHet Nationale Franchise Congres is een jaarlijks terugkomend evenement georganiseerd door De Nationale Franchise Gids. Binnen dit congres komen franchisegevers uit Nederland bij elkaar om met elkaar in gesprek te gaan en te kunnen netwerken. Het is een goed moment om uw ervaringen als franchisegever uit te wisselen en nieuwe ideeën op te doen. Er vinden onder andere ronde-tafel gesprekken plaats en aan het eind van de dag kunt u deelnemen aan een netwerkborrel.

 

De Nationale Franchise Nieuwsbrief

logo de nationale franchise gids

Eens per week wordt De Nationale Franchise Nieuwsbrief verzonden. In deze nieuwsbrief versturen wij het belangrijkste franchise nieuws van de afgelopen week naar ruim 30.000 adressen. U leest hier over onder andere overnames, nieuwe vestigingen en meer! Tevens bieden wij franchiseformules en toeleveranciers de mogelijkheid om persberichten voor de nieuwsbrief aan te leveren en om te adverteren.

Onze nieuwsberichten worden ook gepubliceerd op Facebook, LinkedInTwitter.

Welk social medium ook uw voorkeur heeft, bij ons kunt altijd terecht voor al het nieuws.

 

De Franchise kandidaten database

DatabaseMet al deze verschillende media hebben wij in de loop van de jaren een database opgebouwd met informatie over meer dan 30.000 franchise kandidaten. Deze database kunnen wij inzetten om gerichte mailings te versturen met informatie over uw formule. Mocht u dit interessant vinden vraag dan naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Tiago Jurgens via (055) 8200 226 of via tiago@denationalefranchisegids.nl.

 

×