Crowdfunding Day 2015

Datum: 12 mei 2015 09:00 t/m 12 mei 2015 18:00

Crowdfunding Day 2015

Op 12 mei 2015 vindt de eerste jaarlijkse Crowdfunding Day plaats, hét congres voor iedereen geïnteresseerd in crowdfunding. Crowdfunding begon als een kleinschalig initiatief om creatieve projecten te financieren, maar is in korte tijd wereldwijd uitgegroeid tot een miljardenindustrie. Tijdens Crowdfunding Day analyseren verschillende specialisten de huidige positie van crowdfunding in Nederland en in het buitenland en onderzoeken we hoe crowdfunding toekomstbestendig te maken is.

Op deze dag wordt in een speciale masterclass aandacht gegeven aan specifiek “Crowdfunding en Franchising” met diverse cases, tips and tricks. Deze masterclass wordt gegeven door de Nationale Franchise Gids in combinatie met o.a. het Crowdfunding platform Kapitaal op Maat en de NFV. Deze masterclass is vooral interessant voor de Franchisegevers om zich op deze manier één dag in te oriënteren in deze alternatieve financieringsvorm voor toekomstige franchisenemers.

Via deze link kunt u kaarten bestellen voor deze dag tegen een speciaal tarief van €175 per kaart in plaats van €345 per kaart. Gebruik hiervoor de kortingscode: FRANCHISECFD.

 Locatie
Congrescentrum Amsterdam ArenA
Arena Boulevard 1
1100 DL
Amsterdam

Agenda

     

    skyscraper-banner-website

    banner-volop-kansenV2

    franchise-banner-abn-amro-3

    franchise-season-art-class