Discovery Day InXpress Nederland

Datum: 30 september 2017 00:00 t/m 30 september 2017 00:00

InXpress Nederland, onderdeel van het wereldwijde InXpress concern, organiseert op 30 september een Discovery Day. Hardwerkende ondernemers met een goed gevoel voor sales en service kunnen in een uitdagende omgeving een meer dan comfortabel inkomen genereren. 

Op 30 septemer is het Discovery Day bij InXpress Nederland. Zijn sales en service je tweede natuur? Zie je altijd kansen en oplossingen? Dan biedt InXpress de mogelijkheid om vanuit huis een fantastisch inkomen te genereren. Geen grote overheadkosten, overal waar internet is, kun je werken; een laptop en een telefoon zijn het belangrijkste gereedschap. En daarbij natuurlijk jouw inzet en discipline. Kijk op www.inxpress.nl voor alle informatie over ons bedrijf.

Aanmelden voor de Discovery Day; stuur een mail naar frank.fontein@inxpress.com met daarin een korte omschrijving van je opleiding, werkervaring en ambities. Je ontvangt dan alle extra informatie. InXpress is vooral op zoek naar doortastende ondernemers in de regio’s Groningen, Zwolle, Almere, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Limburg, West Brabant en Zeeland.Locatie
Onbekend

Agenda

     

    skyscraper-banner-website

    banner-volop-kansenV2

    franchise-banner-abn-amro-3

    franchise-season-art-class