Domino’s Pizza opendag!

Datum: 14 mei 2016 12:00 t/m 14 mei 2016 15:00

Domino's Pizza advertentie GelderlandBen je zelfstandig, hou je van uitdaging, dynamiek en pizza én ben je er niet vies van om je handen uit je mouwen te steken? Start dan als franchisenemer bij Domino’s Pizza!

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. Onze expertise en passie voor het maken en bezorgen van verse, hete pizza’s heeft ons al talrijke prijzen opgeleverd, maar meer nog hebben we de loyaliteit van miljoenen pizza liefhebbers over de hele wereld.

Op zaterdag 14 mei a.s. is er een open dag voor potentiële franchisenemers die graag willen gaan ondernemen. Hiervoor is onze vestiging in Enschede van 12.00 tot 15.00 uur opengesteld.

Dus overweeg jij om de stap naar het franchisenemerschap te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag kennismaken met onze formule? Meld je dan aan!

Stuur een email met je naam en telefoonnummer naar Domino’s Franchise via franchise@dominos.nl of meld je aan via onze website https://www.dominos.nl/dominos-franchise

Graag tot dan!

JOUW KENMERKEN:

 • Ondernemersmentaliteit
 • Passie & commitment
 • Teamspeler
 • Leider
 • Administratief onderlegd
 • Een eigen vermogen van minimaal € 50.000
  (dit bedrag mag niet bestaan uit een lening en moet vrij
  besteedbaar zijn)


Locatie
Domino's Pizza Enschede
G.J. van Heekstraat 223
Enschede

Agenda

   

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-banner-abn-amro-3

  franchise-season-art-class