Ondernemersavond Fortune Coffee

Datum: 30 juni 2016 17:00 t/m 30 juni 2016 21:30

Social media post 2 - Ton
Fortune Coffee zoekt ondernemer voor 15 regio’s in Nederland. Om op een laagdrempelige manier potentiële ondernemers kennis te laten maken met de formule organiseert Fortune Coffee een ondernemersavond a.s. 30 juni op de Centrale Organisatie in Zoetermeer. Geïnteresseerden kunnen alles ontdekken op het gebied van ondernemen in de formule, ondernemersverhalen aanhoren en meer.

Jij denkt erover om je eigen onderneming starten. Of misschien heb je die keuze al wel gemaakt. Het liefst in een formule die al staat, zodat jij je direct kan richten op waar het om gaat bij ondernemen: het bouwen en uitbouwen van relaties. Je wilt niet alleen een product verkopen, maar bedrijven en mensen ontzorgen.

Je zit vol ideeën over hoe je dit wilt aanpakken. Een mooi product is een voorwaarde, een goede formule maakt het sterker. Maar je zoekt meer. Je gelooft dat voor een succesvolle onderneming meer nodig is dan één succesvolle ondernemer. Alleen reis je misschien sneller, maar samen kom je verder. Daarom zoek je een formule waarin je niet alleen groeit door de relaties met je klanten, maar ook door de relatie die je bouwt in je formule.

Herken jij jezelf hierin? En woon je ook nog in één van deze vrije regio’sMeld je dan nu aan voor de Ondernemersavond op 30 juni in Zoetermeer. De exacte tijden hoor je na inschrijving.


Locatie
Centrale Organisatie
Van der Waalsstraat 58
Zoetermeer

Agenda

     

    skyscraper-banner-website

    banner-volop-kansenV2

    franchise-banner-abn-amro-3

    franchise-season-art-class