Franchise Event Yarden in Ede

Datum: 5 februari 2015 19:00 t/m 5 februari 2015 21:30

yarden slingerbos
Op donderdag 5 februari 2015 vindt in het crematorium Slingerbos te Ede het Yarden Franchise Event plaats. Dit event is voor iedereen die geïnteresseerd is om o.a. in de regio’s Ede- Veenendaal en Tiel- Wageningen in de uitvaartbranche te starten als franchisenemer. Tijdens deze avond ontvangen belangstellenden informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchiseformule van Yarden. 

Naast informatie over de formule is er ook een franchisenemer aanwezig, die een presentatie zal verzorgen over zijn/haar eigen ervaringen als franchisenemer bij Yarden. Na afloop van de avond is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen en om in gesprek te gaan met de aanwezige medewerkers van Yarden.

Gezocht

Yarden heeft als afscheidsspecialist een landelijke dekking. Als franchisenemer woont u in het werkgebied en kent u alle lokale mogelijkheden en specifieke kenmerken van de omgeving.

Wij zoeken nog franchisenemers in verschillende regio’s in Nederland, maar deze avond is specifiek bedoeld voor de franchisegebieden Ede- Veenendaal en Tiel- Wageningen.

Interesse

Heeft u interesse om als zelfstandig ondernemer in de uitvaarbranche aan de slag te gaan? Kom dan naar het Yarden Franchise Event. U kunt zich aanmelden via onze website http://www.yarden.nl/yarden-zakelijk/franchise/inschrijven/franchise-event. U kunt maximaal eén gast meenemen.

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers – voor een compleet landelijke dekking.

Klik hier voor meer informatie over de franchiseformule.

 NB YardenLocatie
Crematorium Slingerbos
Slingerboslaan 15
6718 ZA
Ede

Agenda

    skyscraper-banner-website

    banner-volop-kansenV2

    franchise-season-art-class