Landelijke franchise open dag Domino's Pizza

Datum: 26 september 2015 10:00 t/m 26 september 2015 16:00

Op zaterdag 26 september 2015 is er weer een landelijke franchise open dag van 10.00 tot 16.00 uur op het hoofdkantoor van Domino’s Pizza in Gorinchem. Het doel van deze open dag is geïnteresseerden de mogelijkheid geven op een laagdrempelige manier met deze formule kennis te maken.

Tijdens de open dag krijgen potentiële franchisenemers alle ins en outs te zien van de formule. Het gezin is ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de keuken van Domino’s Pizza. Zo krijgen zij ook een goed beeld van het hoe het systeem van de franchiseformule werkt. Het is namelijk belangrijk dat het gezin ook achter de formule staat. Geïnteresseerden kunnen ook apart informatie krijgen over de mogelijkheden van het openen van een Domino’s slicevestiging.

Deelnemers hebben de mogelijkheid om presentaties bij te wonen, te spreken met franchisenemers, vragen te stellen over de zakelijke mogelijkheden en zelf pizza te leren maken. Bovendien worden er rondleidingen gegeven.

Wil je meer weten over franchisen bij Domino’s Pizza? Aanmelden kan tot en met vrijdag 25 september via de site of stuur een e-mail met naam en contactgegevens naar: franchise@dominos.nlLocatie
hoofdkantoor van Domino’s Pizza in Gorinchem
Franklinweg 33
4207 HX
Gorinchem

Agenda

    skyscraper-banner-website

    banner-volop-kansenV2

    franchise-season-art-class