MEGA Tegels & Badkamers informatiebijeenkomst

Datum: 9 mei 2017 19:00 t/m 9 mei 2017 00:00

Start je eigen MEGA stores!

Heb jij de ambitie om je eigen zaak te starten? Altijd al gedroomd van je eigen MEGA Tegels & Badkamers? Maak dan nu van je droom werkelijkheid. Wij zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers. Wij nodigen je uit voor een informatiebijeenkomst in onze vestiging in Hoorn op 9 mei 2017 om 19:00.

Wie zijn wij?

De grootste collectie tegels en badkamers, het beste advies en direct een eerlijke prijs, dat is waar MEGA Tegels & Badkamers voor staat. In de vestigingen van minimaal 1.000 m2 is een grote variëteit te vinden van elke soort tegel: wandtegels, vloertegels en natuursteen. Naast tegels, biedt MEGA Tegels & Badkamers ook losse producten of complete badkamers aan. De klant kan er terecht voor producten van hoge kwaliteit, totale ontzorging en montage mogelijkheden, advies op maat en snelle levertijden. MEGA Tegels & Badkamers bestaat op dit moment uit 10 vestigingen. Hierdoor hebben wij een uitgebreid netwerk en zijn wij in staat zijn om zowel particuliere als zakelijke afnemers te voorzien in hun behoeften.

Waarom ondernemen bij MEGA Tegels & Badkamers?

Het ondernemerschap bij MEGA Tegels & Badkamers brengt veel voordelen met zich mee. MEGA Tegels & Badkamers biedt haar franchisenemers:

 • Een bewezen succesformule;
 • Verschillende on- en offlinemarketingactiviteiten;
 • Centrale samenstelling van het assortiment;
 • Ondersteuning bij allerlei lopende zaken gedurende de bedrijfsvoering;
 • Continue ontwikkeling rondom de formule en het assortiment;
 • Trainingen & opleidingen voor een optimaal resultaat (verkoop)

Ondernemen

Voordat je een eigen MEGA Tegels & Badkamers kan starten, vindt er een selectieprocedure plaats. De procedure start met een intakegesprek waarna een proefstage volgt bij ons. Tot slot zal er een training plaatsvinden voor alle beginnende ondernemers van MEGA Tegels & Badkamers.

Wij zoeken ondernemers die beschikken over:

 • Sterke sales vaardigheden met oog voor resultaat;
 • Leidinggevende capaciteiten en ervaring in de retail;
 • Een gezonde werkmentaliteit met passie voor de consument;

Bijeenkomst

Ben jij geïnteresseerd of heb je nog vragen? Kom dan naar onze bijeenkomst waar wij alles zullen bespreken en al je vragen zullen beantwoorden. Op 9 mei 2017 om 19:00 zal de bijeenkomst plaatsvinden in de vestiging in Hoorn. Klik op de link om je aan te melden: https://megategels.pgtb.me/mMRhBrLocatie
Mega Tegels & Badkamers Hoorn
Doctor C.J.K. van Aalstweg 16
1625 NV
Hoorn

Agenda

  skyscraper-banner-website

  banner-volop-kansenV2

  franchise-season-art-class