Seminar: belangrijke juridische ontwikkelingen voor franchisegevers

Datum: 2 november 2017 10:00 t/m 2 november 2017 12:30

De wereld is in beweging evenals de franchisewereld.

gavel-2-1236453-1279x268

Advocaten Jeroen Sterk en Maaike Munnik van Ludwig & Van Dam Advocaten praten u bij over de status van en de ontwikkelingen rondom De Nederlandse Franchise Code en de Wet Acquisitiefraude. Zij zullen daarbij met name aandacht schenken aan de mogelijke gevolgen van deze wijzigingen voor uw franchiseorganisatie. Mede in dit kader zullen enkele belangrijke thema’s worden belicht zoals rayonexclusiviteit, prognoseproblematiek, concurrentiebedingen en instemmingsrechten.

Vervolgens zal Erik van Koert van MCR Retailminds u informeren over het verstrekken van het juiste rayon en daarmee samenhangend het afgeven van een goed onderbouwde prognose.

Tegen de achtergrond van de juridische bepalingen hieromtrent, legt MCR uit hoe de juiste voorbereidingen dienen te worden uitgevoerd, welke parameters van belang zijn en hoe de applicatie veel zorgen, risico’s en tijdrovend werk overbodig maakt.

Schrijf u nu in en laat u bijpraten en inspireren met nieuwe kennis vanuit een actuele invalshoek! Aan dit seminar zijn geen kosten verbonden.

Het seminar vindt plaats op donderdag 2 november a.s. van 10 uur tot 12.30 uur, locatiegegevens staan hieronder.

Bent u franchisegever en wilt u ook deelnemen? Stuur dan een e-mail naar Chantal van Gerven. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.Locatie
Kantoor Mazars
Flight Forum 760
5657 DT
Eindhoven

Agenda

     

    skyscraper-banner-website

    banner-volop-kansenV2

    franchise-banner-abn-amro-3

    franchise-season-art-class