Webinar voor kandidaat ondernemers Expense Reduction Analysts

Datum: 13 oktober 2016 18:00 t/m 13 oktober 2016 18:50

ERA Interact Valencia Photography Stephen Noble-3402
Expense Reduction Analysts organiseert op donderdag 13 oktober a.s. om 18.00 uur een webinar in het engels voor kandidaat ondernemers. Tijdens dit webinar wordt een uitgebreid overzicht gegeven van het bedrijfsmodel, het netwerk en de mensen in dit netwerk.

Expense Reduction Analysts ondersteunt  het bedrijfsleven en (semi)overheden bij het besparen op indirecte kosten in ruim veertig kostencategorieën zoals bijvoorbeeld verzekeringen, bankkosten, loonkosten, leaseauto’s, gebouwen, et cetera.

Als franchisenemer van Expense Reduction Analysts krijgt u de kans uw eigen onderneming te starten binnen een internationaal netwerk. De ondernemers Expense Reduction Analysts werken in projectverband bij klanten. Zelfstandig en toch samen.

Het webinar duurt ongeveer 50 minuten. De voertaal zal Engels zijn. Het betreft een webinar met deelnemers uit meerdere Europese landen, maar de uitleg en informatie is tevens voor Nederland van toepassing. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid voor het stellen van vragen, bijv. door middel van de chatfunctie. Er zijn nog enkel plaatsen vrij voor het webinar. Klik hier om u vrijblijvend in te schrijven.  Na aanmelding ontvangt u een e-mail met extra informatie ter voorbereiding.Agenda

     

    skyscraper-banner-website

    banner-volop-kansenV2

    franchise-banner-abn-amro-3

    franchise-season-art-class