Webinar voor (potentiële) franchisenemers

Datum: 5 juli 2016 09:00 t/m 5 juli 2016 10:00

ERA Interact Valencia Photography Stephen Noble-3402
Expense Reduction Analysts  is een internationaal franchiseformule die organisaties en overheden helpt om geld te besparen op indirecte kosten op ruim veertig kostencategorieën.  Door het verbeteren, versnellen en/of verduurzamen van bedrijfsprocessen worden niet alleen kosten bespaart maar ook hogere klant- en werknemerstevredenheid gerealiseerd. Daarnaast levert ERA consultancy diensten op het gebied van inkoopmanagement en doen ze leveranciersaudits bij bedrijfsverkoop, overname en fusies.

Om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de franchiseformule organiseert ERA maandelijks webinars. Geïnteresseerde kandidaten kunnen hier informatie inwinnen over de mogelijkheden om een eigen onderneming te starten. Tijdens de webinars komt het internationale netwerk, het business model en de mensen achter ERA aanbod.

Heeft u interesse in het starten van een eigen onderneming en wilt u meer te weten komen over ERA? Meldt u dan hier aan voor de webinar en ontvang meer informatie. Het enige wat u nodig heeft is een laptop met een De webinar wordt in het Engels gehouden.Locatie
Thuis

Agenda

    skyscraper-banner-website

    banner-volop-kansenV2

    franchise-season-art-class