Yarden Franchise Event

Datum: 11 mei 2016 19:00 t/m 11 mei 2016 21:30

yarden slingerbos
Op 11 mei aanstaande organiseert Yarden het Franchise Event in het crematorium Slingerbos te Ede. Het evenement is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is om een eigen uitvaartonderneming te starten. Het event geeft inzicht in het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchiseformule. Op dit moment is Yarden vooral op zoek naar franchisenemers in de regio’s Amersfoort, Ede-Veenendaal, Tiel-Wageningen, Zevenaar-Beuningen en Drachten.

Onder andere Otto Nijenhuis (Coach Yarden Franchise) en Ben Buitenlaar (Manager Franchise Yarden) zullen informatieve presentaties geven tijdens de avond. Ook zal er een franchisenemer aan het woord komen die vertelt over zijn/haar werk en ervaringen bij de uitvaartformule. Na afloop van de presentaties is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook zullen enkele medewerkers van de franchiseformule aanwezig zijn om in gesprek te gaan.

Gezocht

Yarden heeft als afscheidsspecialist een landelijke dekking. Als franchisenemer woont u in het werkgebied en kent u alle lokale mogelijkheden en specifieke kenmerken van de omgeving.

Wij zoeken nog franchisenemers in verschillende regio’s in Nederland, maar deze avond is specifiek bedoeld voor de franchisegebieden Amersfoort, Ede-Veenendaal, Tiel-Wageningen, Zevenaar-Beuningen en Drachten.

Interesse

Heeft u interesse om als zelfstandig ondernemer in de uitvaarbranche aan de slag te gaan? Meld u zich hier aan en bezoek het Yarden Franchise Event.

Voor vragen kunt u terecht bij Ben Buitenlaar via ben.buitelaar@yarden.nl of 088 927 3169Locatie
Yarden Crematorium Slingerbos
Slingerboslaan 15
6718 ZA
Ede

Agenda

     

    skyscraper-banner-website

    banner-volop-kansenV2

    franchise-banner-abn-amro-3

    franchise-season-art-class