ActionCOACH

ActionCOACH franchise formule

franchisen bij ActionCOACH

Wil jij jouw kennis en ervaring verzilveren als Business Coach?

Je hebt ruime ervaring in het bedrijfsleven of als ondernemer en bent toe aan een nieuwe stap. Een nieuwe carrière waarin je jouw opgedane ervaring wilt inzetten om anderen te helpen. Voldoening in je werk, eigen baas zijn, jouw eigen tijd kunnen indelen, werken vanuit de plek die jij zelf kiest en hiermee goed verdienen zijn voor jou belangrijk.

Daarnaast wil je graag jezelf blijven ontwikkelen, deel uitmaken van een team van gelijkgestemden en je grenzen verleggen. Je wilt niet de zoveelste ZZP coach zijn, maar een topcoach die deel uitmaakt van de nummer één business coaching franchise ter wereld. Met een bewezen groeimodel en duidelijke systematiek voor het coachen van MKB-ondernemers en een enorme support organisatie die achter jou staat heb je alle tools in handen om van jouw coaching bedrijf een succes te maken.

Wie is ActionCOACH?

ActionCOACH is een solide en succesvolle organisatie die zich al 26 jaar richt op het coachen van MKB-ondernemers. Wij onderscheiden ons door een praktische, resultaatgerichte aanpak omdat alleen ACTIE daadwerkelijk tot resultaten leidt. De aanpak van ActionCOACH is holistisch en integraal. Een onderneming kan alleen groeien als de ondernemer ‘groeit’ in zijn visie en inzichten, in zijn kennis en als leider. Dit is nodig om bedrijfskundige verbeteringen in zijn bedrijf ook daadwerkelijk tot stand te kunnen brengen. Als ActionCOACH werk je aan meer tijd, meer geld en een beter team voor de ondernemer. Het uiteindelijk doel is dat de eigenaar misbaar wordt in zijn eigen bedrijf en een onderneming opbouwt die kan werken zonder hem, of haar.

ActionCOACH is inmiddels actief in meer dan 75 landen met zo’n 1.000 coaches. ActionCOACH is een World Class Franchise (2016: nr. 35 wereldwijd!) en richt zich op MKB ondernemers. Onze aanpak werkt om de simpele reden dat de uitdagingen van MKB-ondernemers wereldwijd in feite hetzelfde zijn. Sinds 1993 coachen wij dagelijks ruim 15.000 MKB-ondernemers bij de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Het netwerk wisselt continu kennis en ‘best practices’ met elkaar uit.

Gebaseerd op deze ervaring bieden wij een ‘17 weken garantie’: wij garanderen onze cliënten dat met de behaalde resultaten de investering in de ActionCOACH binnen 17 weken is terugverdiend.

Wat biedt Action COACH?

  • Een aantrekkelijk business model waar je goed mee kunt verdienen
  • Een compleet uitgewerkt aanbod van coachingprogramma’s, workshops en seminars zodat je iedere ondernemer wat te bieden hebt.
  • Een on-line coachingportaal voor communicatie met je klanten
  • Ondersteuning bij marketing en een helder acquisitieproces voor de werving van coachingklanten
  • Een gedegen opleiding en continue bijscholing
  • Een nationaal en internationaal team van collega’s
  • Een organisatiecultuur waarin elkaar helpen en excellentie voorop staan
  • Mogelijkheden om jouw coaching business in te richten naar jouw ambitieniveau

Als ActionCOACH werk je echt samen met je cliënten, de MKB-ondernemers van Nederland. Veel ondernemers hebben het te druk met de dagelijkse operatie en komen daardoor niet toe aan het werken aan de écht belangrijke zaken: de strategie, waar wil ik met mijn bedrijf naar toe en wat moet ik inzetten om dat doel te bereiken? Action COACH is de rechterhand van de directie die ervoor zorgt dat het bedrijf de juiste koers blijft houden. Vandaar dat het meestal gaat om lange termijn opdrachten.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids
ActionCOACH franchise logo


ActionCOACH franchise informatie

Activiteit:

ActionCOACH biedt verschillende mogelijkheden en vormen van business coaching voor het MKB.

Branche: - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1993
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 19.500 (incl. uitgebreide starterstraining)
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen ActionCOACH dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 19.500
Totale investering:
De totale investering in je eigen ActionCOACH. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 19.500
Gem. omzet per vestiging: € 80.000 - € 250.000
Gem. oppervlakte vestiging: Kleine werkruimte vanuit huis of kantoor
Locatie omschrijving: Vanuit huis of kantoor
Verzorgingsgebied: Heel Nederland
Training/opleiding: Uitgebreide trainingen en cursussen via de moederorganisatie
Inkoop: Via de franchisegever
Aantal medewerkers: Franchisenemers werken zelfstandig
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
2 zelfstandig
2020:
3 zelfstandig
2021:
8 zelfstandig
Buitenland:
1.000 coaches in meer dan 75 landen

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
ActionCOACH