ActionCOACH

ActionCOACH franchise formule

franchisen bij ActionCOACH

Een bedrijf starten in de professionele zakelijke dienstverlening? Business Coaching is Booming!

Coaching is de nieuwe consultancy. Waar de consultant voornamelijk advies geeft is de business coach de ware sparringpartner van de ondernemer. En bij ActionCOACH gaan we nog een stap verder omdat alleen ACTIE tot resultaten leidt. Met ons bewezen groeimodel en beproefde coachingaanpak leveren we de ondernemer meer op dan we kosten, en dat garanderen we.

Als het helpen van andere ondernemers om succesvol te zijn iets is waar je warm van wordt en je de drijfveer hebt om zelf ook een succesvolle ondernemer in de coachingbranche te worden dan komen we graag met je in contact.

Je hebt ruime ervaring in het bedrijfsleven of als ondernemer en bent toe aan een nieuwe stap. Een nieuwe carrière waarin je jouw opgedane ervaring wilt inzetten om anderen te helpen. Voldoening in je werk, eigen baas zijn, jouw eigen tijd kunnen indelen, werken vanuit de plek die jij zelf kiest en hiermee goed verdienen zijn voor jou belangrijk.

Daarnaast wil je graag jezelf blijven ontwikkelen, deel uitmaken van een team van gelijkgestemden en je grenzen verleggen. Je hebt de ambitie om meer te zijn dan de zoveelste ZZP coach en zelfs een bedrijf op te bouwen met meerdere coaches. Met een bewezen schaalbaar businessmodel en een duidelijke systematiek voor het coachen van MKB-ondernemers, en een enorme support-organisatie die achter jou staat heb je alle tools in handen om van jouw coachingbedrijf een succes te maken.

Wie is ActionCOACH?

ActionCOACH is een solide en succesvolle organisatie die zich al meer dan 25 jaar richt op het coachen van MKB-ondernemers. Wij onderscheiden ons door een praktische, resultaatgerichte aanpak omdat alleen ACTIE daadwerkelijk tot resultaten leidt. De aanpak van ActionCOACH is holistisch en integraal. Een onderneming kan alleen groeien als de ondernemer groeit in zijn visie en inzichten, in zijn kennis en als leider. Dit is nodig om bedrijfskundige verbeteringen in zijn bedrijf ook daadwerkelijk tot stand te kunnen brengen. Als ActionCOACH werk je aan meer tijd, meer geld en een beter team voor de ondernemer. Het uiteindelijk doel is dat de eigenaar misbaar wordt in zijn eigen bedrijf en een onderneming opbouwt die kan werken zonder hem, of haar.

ActionCOACH is inmiddels actief in meer dan 75 landen met meer dan 1.000 coaches. Onze aanpak werkt om de simpele reden dat de uitdagingen van MKB-ondernemers wereldwijd in feite hetzelfde zijn. Sinds 1993 coachen wij wekelijk ruim 15.000 MKB-ondernemers bij de ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Het netwerk wisselt continu kennis en ‘best practices’ met elkaar uit.

Gebaseerd op deze ervaring bieden wij een ‘17 weken garantie’: wij garanderen onze cliënten dat met de behaalde resultaten de investering in de ActionCOACH binnen 17 weken is terugverdiend.

Wat biedt ActionCOACH?

  • Een aantrekkelijk, schaalbaar businessmodel waar je goed mee kunt verdienen
  • Een compleet uitgewerkt aanbod van coachingprogramma’s, workshops en seminars zodat je iedere ondernemer wat te bieden hebt
  • Een on-line coachingportaal voor communicatie met je klanten
  • Ondersteuning bij marketing en een helder acquisitieproces voor de werving van coachingklanten
  • Een gedegen opleiding en continue bijscholing
  • Een nationaal en internationaal team van collega’s
  • Een organisatiecultuur waarin elkaar helpen en excellentie voorop staan
  • Mogelijkheden om jouw coaching business in te richten naar jouw ambitieniveau
  • Exclusieve verzorgingsgebieden voor ons FIRM model met meerdere coaches.

Als ActionCOACH werk je echt samen met je cliënten, de MKB-ondernemers van Nederland en Vlaanderen. Het ultieme doel is de ondernemer te helpen zijn ondernemersdroom te realiseren, met een onderneming die voor hem werkt en niet andersom, terwijl je zelf een succesvol coaching bedrijf opbouwt dat voor jou werkt.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids
ActionCOACH franchise logo


ActionCOACH franchise informatie

Activiteit:

ActionCOACH biedt verschillende mogelijkheden en vormen van business coaching, training en mentoring voor het MKB.

Branche: - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1993
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Afhankelijk van model: Practice € 34.500 en FIRM € 59.500
Totale investering:
De totale investering in je eigen ActionCOACH. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Afhankelijk van model: Practice € 34.500 en FIRM € 59.500
Gem. omzet per vestiging: € 80.000 - € 340.000
Gem. oppervlakte vestiging: Werkruimte vanuit huis of kantoor
Locatie omschrijving: Vanuit huis of kantoor
Verzorgingsgebied: Heel Nederland en Vlaanderen
Training/opleiding: Uitgebreide trainingen en cursussen via de moederorganisatie
Inkoop: Niet van toepassing
Aantal medewerkers: 0 - 10
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
2 zelfstandig
2020:
3 zelfstandig
2021:
8 zelfstandig
Buitenland:
1.000 coaches in meer dan 75 landen

Youtube video's


Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
ActionCOACH