Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts franchise formule

franchisen bij Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts franchise is een internationaal adviesbureau met meer dan 700 consultants in 25 landen. Wij ondersteunen het bedrijfsleven en (semi)overheden bij het besparen op indirecte kosten in ruim veertig kostencategorieën zoals bijvoorbeeld logistiek, vracht, energie, administratie, verzekering, telecom, kantoorartikelen en nog veel meer.

In 2018 hebben we opnieuw een groei kunnen doormaken. Met een omzet van ca. 80 miljoen Euro realiseren we, voor het elfde jaar achtereenvolgend, opnieuw een welkome groei. Ook in Nederland kunnen we in het afgelopen jaar tevreden terugkijken. Voor 2019 zijn we dan ook zeer positief gestemd. Met bijzondere proposities, een marketingprogramma, nieuwe trainingen en systemen verwachten we een verdere groei van zowel klantenportefeuille als opdrachten.

Wij zoeken

Om onze business succesvol verder te ontwikkelen zijn we continue op zoek naar franchisenemers. De kracht van de formule is te vinden in het business model, verdienmodel en de samenwerking tussen partners in een internationaal netwerk.

Wij bieden

Expense Reduction Analysts biedt u een wereldwijd bekend merk, een zeer succesvolle formule, follow up trainingen, intensieve coaching tijdens het eerste jaar, marketing en IT ondersteuning en de toegang tot het Expense Reduction Analysts franchise netwerk.

We zijn op zoek naar zeer ervaren professionals

Expense Reduction Analysts franchise is actief op zoek naar professionals met ervaring in verschillende sectoren. Je hoeft geen consultant of accountant te zijn om succesvol te zijn binnen ERA. Veel franchisenemers van ERA komen van grote gevestigde bedrijven, terwijl anderen van minder bekende en gevestigde bedrijven komen. Alle franchisenemers zijn goed geschoold en beschikken over de nodige competenties binnen hun sectoren.

Interesse?

Herkent u zichzelf in Expense Reduction Analysts? Vraag dan nu informatie aan en we zullen contact met u opnemen om de mogelijkheden door te bespreken.

Wat zegt een franchisenemer? DExpense Reduction Analysts franchiseankzij de Discovery Day, georganiseerd door ERA, werd René van Zon (foto) enthousiast. ‘’ERA ondersteunt de franchisenemer zo dat hij of zij zo goed mogelijk ondernemer kan zijn. Onafhankelijk, maar toch samen in een internationaal netwerk van partners, met goede kaders. Dat gaf mij gelijk een positief gevoel’’, aldus Van Zon.

Expense Reduction Analysts

 


Expense Reduction Analysts franchise informatie

Activiteit:

Expense Reduction Analysts is een internationaal adviesbureau met meer dan 700 consultants in dertig landen. Wij ondersteunen het bedrijfsleven en (semi)overheden bij het besparen op indirecte kosten in ruim veertig kostencategorieën.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds:1992
Entreegeld:€ 59.900
Jaarlijkse franchisefee: 15% van omzet + 3% marketingfee
Totale investering:Afhankelijk van de eigen omstandigheden
Benodigd eigen vermogen:€ 50.000
Gemiddelde omzet pv:€ 100.000
Type samenwerking:Soft Franchise
Omschrijving training:Een intensieve 5 dagen durende basis training die u alles leert over de methodes van de formule, gevolgd door een advanced training binnen 3-6 maanden na de basis training. Coaching en intensieve begeleiding gedurende eerste 18 maanden.
Hoe is de inkoop geregeld:Niet van toepassing
Verkoop oppervlakte:Niet van toepassing
Locatie omschrijving:Vanuit huis
Verzorgingsgebied:Nederland
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2016:
18 zelfstandig
2017:
22 zelfstandig
2018:
1 eigen en 23 zelfstandig
Buitenland:
700

Youtube video's
 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Expense Reduction Analysts