facily LAW franchise formule

franchisen bij facily LAW

Franchisegever voor advocaten, juristen en mediators die ondersteuning wensen in het voeren van hun praktijk en het zelfstandig ondernemerschap niet kwijt willen raken.Van facily LAW hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

123Boekhouden
123Boekhouden 123Boekhouden is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je…
ActionCOACH
ActionCOACH ActionCOACH biedt verschillende mogelijkheden en vormen van business coaching, training en mentoring voor het MKB.
Finovion
Finovion Vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig administratiekantorennetwerk met diverse aanvullende specialismen. Finovion zoekt de meerwaarde voor de klant in het breder durven…
Kubus
Kubus Met trots stellen we ons voor: Wij zijn Kubus, de grootste keten van onafhankelijke administratiekantoren, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en accountants van…
LMI Nederland
LMI Nederland Het breed en doelgericht ontwikkelen van personen en organisaties op het inspirerende vlak van Leiderschap.


facily LAW franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 2018
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen facily LAW dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Geen eisen vanuit de franchisegever.
Totale investering:
De totale investering in je eigen facily LAW. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 2.500 en e.v.t. voor eigen wensen zoals kantoorinrichting e.d.
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Geen vereiste vanuit de franchisegever. Franchisenemer zal begeleid worden in de invulling van zijn eigen wensen.
Locatie omschrijving: Vrij in te vullen door de franchisenemer
Verzorgingsgebied: Heel Nederland. Als een klant zich meld, zal getoetst worden of deze al klant is. Zo niet, dan op basis van expertise en postcode.
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2020:
1 eigen en 1 zelfstandig
2021:
1 eigen en 1 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
facily LAW