Scheidingsplanner franchise formule

franchisen bij Scheidingsplanner

De Scheidingsplanner heeft aangegeven niet meer op zoek te zijn naar franchisenemers.Van Scheidingsplanner hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

123Boekhouden
123Boekhouden 123Boekhouden is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je…
ActionCOACH
ActionCOACH ActionCOACH biedt verschillende mogelijkheden en vormen van business coaching, training en mentoring voor het MKB.
Finovion
Finovion Vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig administratiekantorennetwerk met diverse aanvullende specialismen. Finovion zoekt de meerwaarde voor de klant in het breder durven…
Kubus
Kubus Met trots stellen we ons voor: Wij zijn Kubus, de grootste keten van onafhankelijke administratiekantoren, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en accountants van…
LMI Nederland
LMI Nederland Het breed en doelgericht ontwikkelen van personen en organisaties op het inspirerende vlak van Leiderschap.


Scheidingsplanner franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 2004
Lid NFV: Aspirant
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Scheidingsplanner dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 5.000 + werkkapitaal
Totale investering:
De totale investering in je eigen Scheidingsplanner. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Circa € 5.000 excl. werkkapitaal
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Vanuit huis, geen voorwaarden
Locatie omschrijving: Vanuit huis
Verzorgingsgebied: Een gebied met ten minste 30.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 66 zelfstandig
2020:
1 eigen en 74 zelfstandig
2021:
1 eigen en 79 zelfstandig