Thexton Armstrong

Thexton Armstrong franchise formule

franchisen bij Thexton Armstrong

Thexton Armstrong franchise ondernemer worden

Ondernemingen weer gezonder en winstgevender maken en ondernemers weer zicht geven op het realiseren van hun eigen visie? Als partner van de Thexton Armstrong franchise kun je hier, met behulp van bewezen methodieken, een belangrijke bijdrage aan leveren.

Wij zijn een adviesbureau die ondernemingen weer laat werken voor de ondernemer. Het klinkt als een open deur, maar toch is de dagelijkse praktijk bij een schrikbarende meerderheid van MKB-bedrijven anders. Zo zijn de meeste ondernemers ooit begonnen met persoonlijke startmotieven als meer vrijheid en financiële onafhankelijkheid.

Maar het bedrijf groeide stap voor stap tot het punt dat zakelijke bedrijfsdoelstellingen steeds meer de overhand kregen en inmiddels is de verhouding ondernemer vs. onderneming uit balans. De ondernemer moet teveel tijd investeren, keert zichzelf te weinig salaris uit, ervaart vaak spanning met personeel en heeft er vaak minder plezier in. Wij weten dat, samen met de ondernemer én het team om te buigen naar een gezonde onderneming.

Balans tussen korte termijn impact en structurele verbeteringen

Als consultant/franchisepartner bewaak je de balans tussen korte termijn impact en structurele verbeteringen. Op termijn werk je naar de positie van strategische business partner van de ondernemer; de parttime commissaris. Je spiegelt de uitdagingen, bespreekt belangrijke vraagstukken én helpt de ondernemer richting oplossingen om de business weer te laten groeien.

Om korte termijn impact te kunnen realiseren hebben wij o.a. het Thexton Armstrong winstlekkage®-model ontwikkeld dat zich focust op 8 sleutelgebieden waar ongemerkt geld uit de onderneming kan wegvloeien:

 • Prijsbeleid
 • Kosten
 • Productiviteit
 • Bezetting
 • Marketing & Sales
 • Debiteurenbeheer
 • Voorraadbeheer
 • Groei

Ondernemingen verliezen geld en tijd op deze gebieden, zonder dat de ondernemer zich daarvan bewust is. Met onze tools & training heb je inzicht hoe het resultaat van de onderneming op korte termijn verbeterd kan worden zodat er ademruimte komt voor de structurele verbeteringen en het verankeren van de relatie.

Wij zoeken nieuwe ondernemende Thexton Armstrong franchisepartners

Om onze klanten en potentiele klanten optimaal te kunnen blijven bedienen, zijn wij op zoek naar nieuwe franchisepartners. Werk je momenteel in het corporate bedrijfsleven of de zakelijke advieswereld? Of heb je een vergelijkbare achtergrond als succesvol ondernemer? En voldoe jij aan onderstaande vereisten, dan ben jij wellicht de nieuwe consultant die wij zoeken!

 • Minimaal 15 jaar ervaring op senior management niveau, leidinggevende ervaring en P&L verantwoordelijkheid.
 • Generalist of ervaring in minimaal 2 functionele werkgebieden.
 • 5 jaar commerciële ervaring in b2b of sterke affiniteit met acquisitie, sales & marketing.

Investering

De initiële investering start vanaf € 15.000 voor associate-franchise partners en € 37.500,- voor franchise partners plus benodigd werkkapitaal voor de eerste 12 maanden tijdens het opbouwen van jouw adviespraktijk. De afsprakenservice optie is verkrijgbaar tegen een meerprijs.

Interesse?

Thexton Armstrong franchise is benieuwd naar jouw drijfveren, net zoals wij graag de voordelen van onze formule aan jou uitleggen. Vraag het informatiepakket aan.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule TA_logo_middel


Thexton Armstrong franchise informatie

Activiteit:

Ondernemingen weer gezonder en winstgevender maken en ondernemers weer zicht geven op het realiseren van hun eigen visie? Als franchisepartner van Thexton Armstrong kan je hier, met behulp van bewezen methodieken, een belangrijke bijdrage aan leveren.

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds:2011
Entreegeld:Vanaf € 15.000
Jaarlijkse franchisefee: Royalty fee & marketing fee: percentage van omzet
Totale investering:€ 37.500 exclusief BTW. plus benodigd werkkapitaal voor de eerste 6-12 maanden tijdens het opbouwen van de adviespraktijk.
Benodigd eigen vermogen:Afhankelijk van omstandigheden maar minimaal € 25.000
Gemiddelde omzet pv:Vertrouwelijk
Type samenwerking:Soft Franchise
Lid nfv:Aspirant
Omschrijving training:Training en begeleiding
Hoe is de inkoop geregeld:niet van toepassing
Verkoop oppervlakte:Niet van toepassing
Locatie omschrijving:Ondernemer werkt bij ondernemer op locatie en vanaf thuiskantoor
Verzorgingsgebied:Op basis van aantal bedrijven in MKB doelgroep
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2016:
1 eigen en 16 zelfstandig
2017:
1 eigen en 20 zelfstandig
2018:
1 eigen en 23 zelfstandig

Thexton Armstrong Twitter

Meer tweets...
Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Thexton Armstrong