Thexton Armstrong franchise formule

franchisen bij Thexton Armstrong

Het verbeteren van het rendement van ondernemingen, het leveren van ondersteuning bij het realiseren van groei en het verkoopklaar maken van bedrijven. Daarnaast de ondernemer weer zicht geven op het bereiken van zijn/haar persoonlijke en zakelijke doelen. Als franchisepartner van Thexton Armstrong kan je hieraan in de rol van mentor, met behulp van bewezen methodieken, een belangrijke bijdrage leveren.Van Thexton Armstrong hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

123Boekhouden
123Boekhouden 123Boekhouden is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je…
ActionCOACH
ActionCOACH ActionCOACH biedt verschillende mogelijkheden en vormen van business coaching, training en mentoring voor het MKB.
Finovion
Finovion Vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig administratiekantorennetwerk met diverse aanvullende specialismen. Finovion zoekt de meerwaarde voor de klant in het breder durven…
Kubus
Kubus Met trots stellen we ons voor: Wij zijn Kubus, de grootste keten van onafhankelijke administratiekantoren, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en accountants van…
LMI Nederland
LMI Nederland Het breed en doelgericht ontwikkelen van personen en organisaties op het inspirerende vlak van Leiderschap.


Thexton Armstrong franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 2011
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Thexton Armstrong dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Afhankelijk van omstandigheden
Totale investering:
De totale investering in je eigen Thexton Armstrong. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Vanaf € 16.500 exclusief btw plus benodigd werkkapitaal voor de eerste 6-12 maanden tijdens het opbouwen van de adviespraktijk.
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing
Locatie omschrijving: Adviseur werkt bij ondernemer op locatie en vanuit eigen kantoor.
Verzorgingsgebied: Toegewezen rayon op basis van aantal bedrijven in MKB doelgroep
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 20 zelfstandig
2020:
1 eigen en 23 zelfstandig
2021:
1 eigen en 25 zelfstandig
Buitenland:
1

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Thexton Armstrong