My-LifeSlim franchise formule

franchisen bij My-LifeSlim

Afvallen onder begeleiding, bij de vestiging of gewoon thuis. My-LifeSlim werkt met mensen die graag als gewichtsconsulent aan het werk willen na een basis te hebben gelegd tijdens de korte opleiding gewichtsconsulent.Van My-LifeSlim hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Wav-e Studios
Wav-e Studios Wav-e Studios is een uniek EMS franchiseconcept dat opereert binnen de fitness en beauty branche. De franchiseformule is op het…


My-LifeSlim franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Franchise
Startjaar: 2003
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen My-LifeSlim dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€3.500
Totale investering:
De totale investering in je eigen My-LifeSlim. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€3.500
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2021:
30 zelfstandig

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
My-LifeSlim