Pepp.fit

Pepp.fit franchise formule

franchisen bij Pepp.fit

Zelf een Pepp.fit ems-studio?

Pepp.fit is een fris micro EMS-concept (elektro muscle stimulation) waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en structuur in een overzichtelijke en niet traditionele sportschool omgeving. Na een vliegende start in Breda is het Pepp.fit concept inmiddels ook succesvol in Rotterdam en Etten-Leur..

Start small and make it great!
Pepp.fit biedt je een kosteneffectief sportconcept met een zeer overzichtelijke bedrijfsvoering en een lage investering. Geschikt voor iedereen die op een actieve en sportieve manier wil ondernemen. Trainerservaring is niet direct een vereiste; we zoeken die ondernemer die zich thuis voelt in een kleine onderneming en direct contact heeft met zijn klant. Organiseren, plannen en enthousiasmeren zijn sleuteleigenschappen.

EMS- small group training
Pepp.fit werkt op afspraak en maximaal met 3 klanten. Dit sluit aan bij de grote behoefte in kleine groepen te trainen onder begeleiding van een personal trainer.

Tijdens een 20 minuten durende full body workout zorgt de stimulatie van het Xbody elektrodenpak voor een effectieve krachttraining waarbij meer dan 90% van de spiervezels van maar liefst 300 verschillende skeletspieren wordt geactiveerd. Een work-out kan specifiek worden afgestemd op de gebruiker (max 3) waarbij gericht getraind kan worden op kracht, balans en/of explosiviteit van de spiergroepen.

Belangrijkste kenmerken EMS:
• Fit en In-Shape met 1 sessie per week
• Krachtige Full Body Workout in 20 minuten
• Trainen onder begeleiding van een Personal Trainer
• Toegankelijk voor iedereen
• Gegarandeerd resultaat

Xbody
Bij Pepp.fit trainen we met Xbody: een innovatief en medisch onderlegde speler in de EMS-branche. Het hart van Xbody zit in Hongarije, waar trainers, designers, technisch ingenieurs en software ontwikkelaars nauw samenwerken. De draadloze pakken zijn van een slim design en in combinatie met de snelle NFC verbinding met de apparatuur biedt Xbody een optimale bewegingsvrijheid: van eenvoudige basisoefeningen tot complexe work-outs. De suits hebben een comfortabele pasvorm en zijn duurzaam in gebruik, waarbij alle onderdelen vervangbaar zijn. Naast de standaard trainingsprogramma’s is het eenvoudig om ook zelf een programma op te stellen, van kracht tot cardio, van revalidatie tot topsport workout.

Uitstraling
Een Pepp.fit studio heeft een open en toegankelijke uitstraling, bij voorkeur in het straatbeeld waarbij de sportstudio een onderdeel wordt van de dagelijkse behoefte van de mens. De inrichting is eigentijds en oogt intiemer en luxer dan de gemiddelde sportschool of EMS-studio. Met een welkome ontvangstbalie/tafel, een open trainingsruimte en diverse servicegerichte extra’s voelt de klant zich hier snel thuis.

Persoonlijke benadering
Dit is een belangrijke USP van het Pepp.fit concept. De betrokkenheid bij de doelstelling van de klant is groot; dit begint al bij de intake en blijft onderdeel gedurende het gehele lidmaatschap. De groepsgrootte tijdens een training is maximaal 3 personen zodat de persoonlijke begeleiding gewaarborgd blijft.

Onze klant
Pepp.fit richt zich op de groep mensen die wel fit wil worden en blijven maar geen tijd, zin of voldoende kracht heeft om te sporten. Deze groep voelt zich steeds minder thuis bij de grote en onpersoonlijke sportscholen. De belangrijkste USP voor de klant is dan ook een complete work-out in 20 minuten met een persoonlijke benadering en begeleiding. Aangezien er met een pure EMS-training geen sprake is van gewrichtsbelasting, kan EMS ook goed ingezet worden voor ongetrainde mensen, een oudere doelgroep of zelfs revalidatie.

De organisatie
Pepp.fit is een klein hecht team met 20+ jaar ervaring in concept building en realisatie.
Wij bieden je als Pepp.fit ondernemer:
– ontwerp en lay-out van de inrichting + advies bij de verbouwing
– realisatie en oplevering inrichting
– gebruik van de naam Pepp.fit
– instructie Xbody systeem
– opleiden EMS trainingen
– begeleiding bij opening
– klanten werven/klanten behouden (leadgeneratie en verkoopmethode)
– updates trainingprogramma’s

Een licentiehouder van Pepp.fit hoeft niet persé een professionele sportachtergrond te hebben, maar moet wel affiniteit hebben met fitness en mensen. Pepp.fit groep zoekt daarom licentiehouders die het leuk vinden in samenwerking met Pepp.fit een eigen EMS-studio neer te zetten die onderscheidend is van de gemiddelde EMS-studio door de geboden service en kwaliteit van de trainingen. Zelf trainingen geven is daarbij essentieel voor de betrokkenheid en kwaliteitsbewaking.

Ben je geprikkeld? 
Met Pepp.fit neem je een unieke positie in de fitnessmarkt. Dankzij de lage investering, lage operationele kosten en goede marges is er een snelle ROI.
We kijken er naar uit je te leren kennen en denken graag mee hoe jij je sport- en onderneming skills kunt ontplooien in je eigen Pepp.fit!


Pepp.fit franchise informatie

Activiteit:

Pepp.fit is een open en laagdrempelig EMS-concept en dé place to be op EMS-gebied: de kwaliteit van de trainingen vormt de basis. De inrichting weerspiegelt de persoonlijke benadering: een combinatie van zachte kleuren en stoer eiken elementen.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds: 2017
Entreegeld: € 7000
Jaarlijkse franchisefee: op basis van omzet
Totale investering: €55.000 - €85.000
Benodigd eigen vermogen: € 10.000
Gemiddelde omzet pv: € 120.000
Type samenwerking: Licentie
Omschrijving training: Interne opleidingsprogramma, XBody gecertificeerd
Hoe is de inkoop geregeld: Centraal
Verkoop oppervlakte: 75 - 120 m²
Locatie omschrijving: Stad, in de buurt van winkelcentra of relevante winkels/supermarkten
Verzorgingsgebied: Vanaf 20,000 inwoners
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen
2020:
2 eigen en 2 zelfstandig

skyscraper-banner-website

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Pepp.fit