Abeos

Abeos franchise formule

franchisen bij Abeos

Wil jij je eigen uitzendbureau? Dat kan met Abeos franchise!

Heb je interesse in het beginnen van een eigen uitzendbureau, maar weet je niet zo goed wat te doen of waar te beginnen? Hopelijk kan deze informatie over Abeos franchise jou dan helpen!

Op deze pagina vind je meer informatie over de franchiseformule van Abeos. Uiteraard, is het onmogelijk om alles toe te lichten in een pagina, maar we leggen je graag alles uit bij onze voorlichtingsbijeenkomsten of een gesprek bij ons op kantoor.

Wat is Abeos?

Onder de naam AB Oost zijn wij al 55 jaar dé partner in flexwerk voor bedrijven in de Agri- & Foodsector en aanpalende sectoren als Logistiek, Techniek, Industrie en Grond-/Weg- & Waterbouw in Oost Nederland. Met reeds 15 eigen vestigingen en 1 franchisevestiging behoren we bij de top 25 grootste uitzendorganisaties van Nederland. Al met al, heeft Abeos franchise duidelijk een succesvol concept met onze dienstverlening. Echter, wij willen ook de andere regio’s in Nederland bekend laten worden met onze dienstverlening. Dit gaat dus gebeuren onder de naam Abeos.

De compleetste franchise formule in de branche 

Hoe kunnen we Nederland kennis laten maken met Abeos? Wij willen dit doen door gebruik te maken van lokale ondernemers. Het grote voordeel hiervan is dat de ondernemers bekend zijn in de regio en een idee hebben van welke bedrijven goed gebruik kunnen maken van de dienstverlening van Abeos. Om deze reden is niet alleen de naam veranderd naar Abeos, maar hebben we ook de franchise formule vernieuwd. Wij durven over deze franchise formule te zeggen, dat het in binnen de uitzendbranche de compleetste franchise formule is!

Wat zoekt Abeos in een franchisenemer?

Om een goed lopende vestiging op te starten, moet je veel kennis hebben. Voor Abeos zijn mensenkennis, ondernemerschap en doorzettingsvermogen de belangrijkste eigenschappen waaruit je kunt starten. Natuurlijk wordt je bij veel zaken graag ondersteund door het Servicekantoor van Abeos franchise.

Abeos franchise biedt bijvoorbeeld:

  • Een goede backoffice voor salaris en administratieve zaken,
  • Moderne uitzendsoftware,
  • Support en begeleiding bij ziekteverzuim,
  • Franchise meetings en begeleiding “on the job”, want je staat er niet alleen voor,
  • Support en coaching bij Arbo gerelateerde zaken,
  • Behalen van de nodige certificaten en opleidingen om je kwalitatief te onderscheiden,
  • Support op het gebied van marketing,
  • Beschikbaarheid van een kenniscentrum voor vragen over HR,
  • Cross Border Services; voor werving, planning en huisvesting van buitenlandse krachten.

De uitzendbranche is een van de meest uitdagende en afwisselende branches. Om deze reden organiseert Abeos een “48 HOURS FRANCHISE CHALLENGE” zodat wij kandidaten die serieus interesse hebben om als franchisenemer te starten bij Abeos, vooraf een kijkje in de keuken te geven. Ben jij benieuwd of jij hebt wat wij zoeken? Vraag dan direct informatie aan en kom met ons in contact!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Abeos franchise informatie

Activiteit:

Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers optimaal met onze zeer complete dienstverlening, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteit; het vinden en binden van de best gekwalificeerde krachten voor onze opdrachtgevers.

Branche: - -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 1963
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 5.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
€ 200 per maand + percentage afdracht van de gerealiseerde marge
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Abeos dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Investering + overbrugging aanloopperiode
Totale investering:
De totale investering in je eigen Abeos. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
1e jaar € 7.400 (startfee + maandfee)
Gem. omzet per vestiging: € 500.000
Gem. oppervlakte vestiging: Nader overeen te komen
Locatie omschrijving: Starten vanuit huis mogelijk, kantoorruimte indien noodzakelijk/gewenst
Verzorgingsgebied: Postcoderegio met beroepsbevolking 10.000+
Training/opleiding: Basisopleiding Uitzendmedewerker ter verkrijging SEU diploma (indien noodzakelijk) + software en commerciële trainingen.
Inkoop: Centraal
Aantal medewerkers: 1 - 2 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 15 zelfstandig
2020:
1 eigen en 15 zelfstandig
2021:
1 eigen en 15 zelfstandig

Franchise nieuws

Ga naar al het franchisenieuws »

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Abeos