Baanconcept franchise formule

franchisen bij Baanconcept

Baanconcept is een concept dat de krachten van werkgevers bundelt en competenties van werknemers benut om arbeidsparticipatie te maximaliseren. Baanconcept is per 8-11-2018 niet meer actief, althans de website staat off line. Daarom is de mogelijkheid om informatie aan te vragen uitgezet.Van Baanconcept hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Abeos
Abeos Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers…
Nedflex Uitzendbureau
Nedflex Uitzendbureau Nedflex is een ervaren partner voor flexondernemers. Wij ontzorgen uitzendbureaus, zodat deze zich optimaal kunnen richten op het genereren van…


Baanconcept franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2012
Lid NFV: Ja
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Baanconcept dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Excl. werkkapitaal circa € 25.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Baanconcept. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Circa € 40.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Kantoorruimte van circa 30 m²
Locatie omschrijving: Kantoor aan huis
Verzorgingsgebied: Vanaf 40.000 inwoners
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

franchise vestigingen van Baanconcept

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 5 zelfstandig
2020:
1 eigen en 5 zelfstandig
2021:
1 eigen en 3 zelfstandig