FlexFirst Personeelsbemiddeling

FlexFirst Personeelsbemiddeling franchise formule

franchisen bij FlexFirst Personeelsbemiddeling

Als landelijke uitzendorganisatie met franchiseformule is FlexFirst dé ervaren partner voor startende en ervaren flexondernemers. Door de ondersteuning van de Back Office en Recruiters kun jij je richten op de core-business; het matchen van flexkrachten!Van FlexFirst Personeelsbemiddeling hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Abeos
Abeos Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers…
Nedflex Uitzendbureau
Nedflex Uitzendbureau Nedflex is een ervaren partner voor flexondernemers. Wij ontzorgen uitzendbureaus, zodat deze zich optimaal kunnen richten op het genereren van…


FlexFirst Personeelsbemiddeling franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Startjaar: 2009
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen FlexFirst Personeelsbemiddeling dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 0
Totale investering:
De totale investering in je eigen FlexFirst Personeelsbemiddeling. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 5.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Een kleine kantoorruimte volstaat
Locatie omschrijving: De franchisenemer werkt vanuit huis of klein (verzamel) kantoorpand
Verzorgingsgebied: Bij FlexFirst heb je de keuze: je kiest als generalist voor een regio of als specialist voor de focus op een discipline, afhankelijk daarvan wordt het gebied/de regio bepaald.
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
2 eigen en 7 zelfstandig
2020:
3 eigen en 7 zelfstandig
2021:
1 eigen en 8 zelfstandig