FlexFirst Personeelsbemiddeling

FlexFirst Personeelsbemiddeling franchise formule

franchisen bij FlexFirst Personeelsbemiddeling

FlexFirst is een fullservice franchiseformule in de personeelsbemiddeling. De formule kent minimale beperkingen, waardoor franchisenemers vrij zijn in hoe zij hun vestiging opzetten en uitbouwen. Hierbij worden ze ondersteund door een gecertificeerde Back Office en de Operationeel Manager op administratief, marketing en strategisch gebied. Tevens worden er een Recruiters ter beschikking gesteld, die ondersteuning bieden vanuit het hoofdkantoor.Van FlexFirst Personeelsbemiddeling hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Abeos
Abeos Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers…
Bouwpartners
Bouwpartners Bouwpartners is hét bureau voor vaklieden die werk zoeken in de bouw. Onze belangrijkste dienst is uitzenden.
Nedflex Uitzendbureau
Nedflex Uitzendbureau Nedflex is een ervaren partner voor flexondernemers. Wij ontzorgen uitzendbureaus, zodat deze zich optimaal kunnen richten op het genereren van…


FlexFirst Personeelsbemiddeling franchise informatie

Branche: -
Werkt met ondernemers sinds: 2013
Entreegeld: Staat in de Gids. Bestellen?
Jaarlijkse franchisefee: Staat in de Gids. Bestellen?
Totale investering: € 5.000
Benodigd eigen vermogen: € 5.000
Gemiddelde omzet pv: Staat in de Gids. Bestellen?
Type samenwerking: Hard Franchise
Omschrijving training: Staat in de Gids. Bestellen?
Hoe is de inkoop geregeld: Staat in de Gids. Bestellen?
Verkoop oppervlakte: Een kleine kantoorruimte volstaat
Locatie omschrijving: De franchisenemer werkt vanuit huis of klein (verzamel) kantoorpand
Verzorgingsgebied: Bij FlexFirst heb je de keuze: je bent een generalist of een specialist, afhankelijk daarvan wordt het gebied / de regio bepaald.

Delen:

Aantal vestigingen

2018:
3 eigen en 9 zelfstandig
2019:
3 eigen en 9 zelfstandig
2020:
5 eigen en 11 zelfstandig

skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class