HappyNurse Uitzendbureau franchise formule

franchisen bij HappyNurse Uitzendbureau

HappyNurse is een landelijke uitzendorganisatie in de zorg.Van HappyNurse Uitzendbureau hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Abeos
Abeos Abeos is de partner voor uitzendondernemers in het Agri en Food segment en de aanpalende sectoren. Wij ontzorgen onze franchisenemers…
Nedflex Uitzendbureau
Nedflex Uitzendbureau Nedflex is een ervaren partner voor flexondernemers. Wij ontzorgen uitzendbureaus, zodat deze zich optimaal kunnen richten op het genereren van…


HappyNurse Uitzendbureau franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen HappyNurse Uitzendbureau dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 10.000 inclusief werkkapitaal
Totale investering:
De totale investering in je eigen HappyNurse Uitzendbureau. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 10.000
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2019:
28 zelfstandig
2020:
1 eigen en 28 zelfstandig
2021:
1 eigen en 28 zelfstandig
Buitenland:
Geen

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
HappyNurse Uitzendbureau